Centre susidūrė BMW ir „Volkswagen“ – „kemšasi“ judri sankryža

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune ir vėl neišvengta eismo nelaimių. Kauniečiai informuoja, kurias miesto dalis geriau aplenkti.

Portalo skaitytojai praneša, kad apie 13 val. pačiame miesto centre, Karaliau Mindaugo prospekte, visai netoli sankirtos su Birštono gatve, įvyko dviejų lengvųjų automobilių avarija.

Čia susidūrė BMW ir „Volkswagen“ markių automobiliai. Portalo žiniomis, per avariją žmonės nenukentėjo, vairuotojai vietoje pildo eismo įvykio deklaraciją. Tačiau dėl susidariusių kliūčių formuojasi eismo spūstys.

Esant galimybei, šią vietą aplenkite.

Šiek tiek anksčiau kitame miesto gale, Petrašiūnuose, įvyko keturių automobilių avarija, kuri visiškai paralyžiavo eismą važiuojantiems link Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinės ir nuo jos.

Kauno policijos atstovas patvirtino, kad pranešimas apie eismo įvykį T. Masiulio gatvėje gautas 11.27 val.

Kaip teigė pareigūnas, buvo informuota apie trijų automobilių avariją – "Volkswagen Passat", Volkswagen Golf" ir "Jaguar". Tačiau kauniečių užfiksuotame vaizdo įraše matoma, kad nelaimės metu apgadinti ne trys, o keturi automobiliai.

Portalo žiniomis, į įvykio vietą vyksta pareigūnai, kadangi vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

Laimė, nelaimės metu žmonės nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Padiskutuokim

Padiskutuokim portretas
Klausimas plačioms masėms. Kas tikrai žino, ar gali autobusas išvažiuodamas iš sustojimo, (po aleksoto tiltu, maršrutas į kalną), šokti tiesiai į antrą eilę, ir dar signalinti kad jo nepraleidau/ neįleidau? Kiek neša mano smegenys, juos privaloma išleisti iš sustojimo, (važiuoja įsitikinęs kad praleidžia), ar sustojimas skaitosi visa pirma eilė, (yra niša)? Nu?

...

... portretas
"Čia susidūrė BMW ir „Volkswagen“ markių automobiliai" - KADA tie BMW bus uždrausti?..

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gražus lietuviškas tekstukas girdisi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių