Po gausaus sniego – sąmyšis Kauno gatvėse

  • Teksto dydis:

Antradienį iškritęs gausus sniegas tapo nemenku išbandymu vairuotojams Kaune.

Perpiet socialiniame tinklalapyje "Facebook" vairuotojai pradėjo dalytis informacija apie sunkiai pravažiuojamas atkarpas mieste.

Apie 12 val. buvo pranešta apie sudėtingą situaciją Tunelio g. Šioje vietoje, važiuojant centro link, įvyko dviejų lengvųjų automobilių avarija. Smūgis buvo nestiprus, tačiau netrumpam laikui įkalino vairuotojus spūstyje. Netrukus po šio pranešimo pradėjo plisti informacija, kad važiuojant šia gatve, tik jau link prekybos ir pramogų centro "Molas", susidūrė trys mašinos. Eismą čia taip pat paralyžiavo į įkalnę neužkylantys vilkikai.

Apie panašią situaciją dėl sudėtingų vairavimo sąlygų internautai pranešė ir po 13 val. 

"Nuo "Regitros į Romainių kalną kamštukas bus, neužvažiuoja sunkvežimiai, čiuožia atgal", – rašė Saulius.

"Į Aleksoto kalną neužvažiuoja autobusai ir fūros. Kamštis", – dar vieną vietą paminėjo Ignas.

Prieš pat 13.30 val. eismą Akademijoje, važiuojant link aplinkkelio sutrikdė, vairuotojų duomenimis, net penkių automobilių avarija. 

Dar vienas socialinio tinklalapio vartotojas pranešė ir apie eismo įvykį Šiaurės prospekte.

"Nusileidus nuo kalno stovi "Dacia" pasiėmusi stulpą. Stovi skersai juostos nusukimui į dešinę. Yra ir pareigūnai. Kol kas nesikemša. Visiem saugaus kelio ir kantrybės šiandien. Susikaupiam ir nekaltinam kelininkų", – palinkėjimu pasidalijo jis.

"Birštono g. sankryža – avarija. Baltų pr. porie "Oazės" – avarija. Prie "Duslitos"  – avarija", dar net tris eismo įvykius paminėjo Julius.

13.51 val. policija gavo dar vieną pranešimą apie eismo nelaimę Girionyse. Čia dėl slidžios kelio dangos nuo kelio nuvažiavo "Peugeot" markės automobilis. Beveik tuo pačiu metu internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kad kelyje link tos pačios Grinionių gyvenvietės griovyje atsidūrė dar vienas, "Citroen" markės automobilis.

Vairuotojai raginami būti atidžiais kelyje ir pasirinkti saugų greitį.

Avarijų Kaune nuotraukas galite siųsti el.paštu portalas@kaunodiena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skandinavas

skandinavas portretas
pavazinekit ten ,pamatysit tikra vaziavima ,o cia sniego 5cm ir jau xaosas, klounai o ne vairuotojai,apgailetini .

Kestas

Kestas portretas
Važiuoji pagal kelio salygas ir viskas normaliai.o tie gaideliai,kur pastoviai skuba,naglai lenda,kiša,tiems ir avarijos,nervininkai.

reikia rasyt: stiprus snygis :)))

reikia rasyt: stiprus snygis :))) portretas
o kur dingo snygys ?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių