Prie istorinio Kauno viešojo tualeto – specialiųjų tarnybų apgultis

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakare Kauno specialiųjų tarnybų pagalbos šaukėsi viešojo tualeto, esančio Kauno pilies prieigose, darbuotoja.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, apie 20.30 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad reikia atidaryti vienos tualeto patalpos duris – joje užsidaręs vyras, kuris galimai užmigo.

Užregistravus tokį pranešimą, į Jonavos gatvę kartu su policija buvo pasiųsti ir ugniagesiai gelbėtojai. Šie nusprendė tualeto inventoriaus nelaužyti – atidarė prašytas duris rankiniu inventoriumi.

Viduje iš tikrųjų aptiktas vyras. Tačiau, tuo ugniagesių gelbėtojų misija ir baigėsi.

Iš šių tualeto „kalinį“ perėmę policijos pareigūnai pasiūlė jam medikų pagalbą. Tačiau vyriškis jos atsisakė. Tuomet, konstatavus, kad šis asmuo – be jokių įtarimą keliančių smurto žymių, o tualeto inventorius taip pat – nesulaužytas, jam leista eiti savo keliais.

„Joks ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio nepradėtas“, – akcentavo policijos atstovė.

Ugniagesių gelbėtojų atstovė linkusi akcentuoti kitką – pranešimai, kad reikia atidaryti tualeto duris viename ar kitame Kauno objekte jų tarnybai jau tampa kasdienybe. Ir dažniausiai už jų randami benamiai, manantys, kad susirado jaukią vietelę ramiam poilsiui. Portalo kauno.diena.lt žiniomis, – arba narkomanai, kuriems kartais greitosios medikai jau nebegali padėti. Teigiama, kad dėl to didžiųjų prekybos centrų tualetuose ir buvo pakeistas apšvietimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
pavadinimas str. :mero matijošaičio šikano už 60ooo eurų

Tai laikai

Tai laikai portretas
Atėjo,žmogus net kakučio padaryti ramiai negali.Būtų Kaune konservatoriai pristatę daugiau auksinių tualietų,gal nebūtų tokių problemų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių