Rytinė nelaimė Kaune: Vydūno alėjoje partrenktas vyras

  • Teksto dydis:

Antradienio rytas Kaune prasidėjo skaudžia nelaime – Vydūno alėjoje, pirminiais duomenimis, pėsčiųjų perėjoje, partrenktas vyras.

Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės duomenimis, pranešimas apie nelaimę gautas 7.43 val.

Pareigūnams buvo pranešta, kad Vydūno al. 24-erių metų vyro vairuojamas lengvasis automobilis „Volkswagen Caddy“ partrenkė per perėją ėjusį 50-ies metų vyrą.

Į nelaimės vietą nedelsiant atskubėjo greitosios medicinos pagalbos ekipažas, nukentėjusysis po pirminės apžiūros vietoje išvežtas į Kauno klinikas.

Pareigūnų duomenimis, „Volkswagen“ vairuotojas buvo blaivus.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovė portalą kauno.diena.lt informavo, kad vyrui lūžo ranka.

Vairuotojų teigimu, dėl eismo nelaimės kurį laiką buvo susiformavę spūstys.


Šiame straipsnyje: nelaimė Kaunepartrenktas žmogusavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Tai kam tos pėsčiųjų perėjos skirtos, jei daźniausiai lieka pėstysis kaltas. Lekia su tom mašinom, kaip akis išdegę, neduoda normaliai perėjos pereiti. Turi bėgti, nes kitaip gali laiku ir perejos nespėti pereiti. Jau vaźiavimo kultūra Kaune, tai atsiprašau. Laukinių, pusiau civilizuotas kraštas. Oi dar kiek kultūros stokos trūksta visame kame.

patikslinu

patikslinu portretas
Pėsčiąjį partrenkė Radvilėnų plento perėjoje šalia Vydūno alėjos. Kraujo bala buvo gana didelė. Be to, kraujo bala buvo 2-oje juostoje. Taip kad žmogus "staiga" negalėjo išbėgti į gatvę. Dažniausia čia automobiliai iš Radvilėnų plento nori staiga prašokti Vydūno alėją, kuri yra pagrindinė. Tai jiems ir tenka greitai prašokti ir staiga stabdyti, jeigu koks žmogus eina per perėją. Be to čia dažnos automobilių spūstys. Gal galėtų įrengti šviesoforą. Būtų ir pėstiesiems saugiau ir vairuotojams patogiau.

ALGIS

ALGIS portretas
MATOMAI ĖJO , PRIEŠ TAI NEPASIŽIŪRĖJĘS Į KAIRĘ , NES DAUGUMOJE ŽENGIA Į PERĖJĄ N,ET JEPASUKĘ GALVOS .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių