Savaitgalį Kaune ir miesto apylinkėse pleškėjo automobiliai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kaune ugniagesiams teko gesinti liepsnojančius automobilius.

Ugniagesių duomenimis, šeštadienį apie 22 val. Sodų gatvėje liepsnojo lengvasis automobilis „Volkswagen Polo“. Jis degė atvira liepsna. Išdegė vidus, sudegė automobilio dokumentai, sutrūko visi stiklai, paveiktas kėbulas. Atvykus tarnyboms apsaugotas medinis garažas ir prie jo priblokuoti mediniai sandėliukai. 

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Dar vienas automobilis supleškėjo naktį iš šeštadienio į sekmadienį, likus dešimčiai minučių iki 2 val. nakties. Ugniagesių duomenimis, iš pradžių gautas pranešimas, kad Karmėlavos sen. esančioje Upės g. kitoje pusėje Neries dega medis. Atvykus tarnyboms rastas degantis automobilis be valstybinių numerių. Sudegė automobilio „Peugeot“ visos degios detalės, paveiktas ir deformuotas kėbulas.

Galima gaisro priežastis – pašalinis ugnies šaltinis.

Sekmadienį dar vienas automobilis supleškėjo Jurbarko rajone.

Apie 17.40 val. Ryto gatvėje esančiame namo kieme atvira liepsna degė automobilio BMW salonas. Iki ugniagesių atvykimo automobilį savininkai išstūmė iš garažo. Išdegė automobilio salonas, nuo karščio sutrūkinėjo visų langų stiklai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne BMW vairuotojas

Ne BMW vairuotojas portretas
O tu turbut Toyotą vairuoji besmegeni?

BMW degint be gailesčio

BMW degint be gailesčio portretas
nes su BMW važinėja brudai, ir tuos jų triperius reikia padegt, gerai būtu kad kas naktį po porą BMW geri žmonės uždegtu, aš jiem ačiū pasakyčiau.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių