Savanorių prospekte galimai ginkluotas vyras grasino medikams

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai susirūpino, kas vyksta Savanorių prospekte, ties Aklųjų ir silpnaregių centro stotele. Čia su įjungtais švyturėliais stovėjo keli policijos ekipažai ir vienas greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Kauniečiai pranešė, jog specialiąsias tarnybas minėtoje vietoje jie matė apie 20 val. Medikų automobilyje matėsi gulinti moteris, o pareigūnai kaip tik sulaikė  pusamžį vyrą ir jį įsodino į tarnybinį automobilį.

Kiti pareigūnai nuo žemės paėmė kažkokį daiktą ir taip pat išsivežė. Stotelėje stovėję žmonės portalui sakė, jog girdėjo, kad vyras galimai grasino ginklu.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kas penktadienio vakare įvyko Savanorių prospekte. Paaiškėjo, jog iš pradžių buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį, bet jis nepasitvirtino.

Kauno policijos budėtojas portalą informavo, jog apie 19.40 val. buvo gautas pranešimas, kad moteris, lipdama iš autobuso, susižalojo koją. Tačiau tai nėra laikoma eismo įvykiu.

Į minėtą vietą atvykus medikams, kol moteriai buvo teikiama pagalba, prie jų automobilio priėjo vyras ir grasino daiktu, panašiu į pistoletą. Neatmetama, jog vyras ir medikų automobilyje buvusi moteris yra pažįstami.

Policijos pareigūnai sulaikė vyrą ir pristatė jį į komisariatą. Kol kas nėra žinoma, ar jis buvo blaivus. Policija aiškinsis įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentatoriui ...

Komentatoriui ... portretas
ne visada galioja šį taisyklė "Nori gyvent - venk tų gydytojų it maro", pažinojau žmogų kuris daktarų vengė, vaistų negėrė ir patekus sunkios būklės į ligoninę toliau taip elgėsi - paskutiniai jo žodžiai buvo " Vaistai - nuodai". Deja jei gertų vaistus gal būtų gyvas bet pats pasirinko tokią baigtį.

kaunietis

kaunietis portretas
jei jau ginkluotas galimai, tai ir grasino galimai

...

... portretas
Gryna tiesa: "Nori gyvent - venk tų gydytojų it maro"... :/
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių