Iš namų su šuneliu išėjęs ir dingęs senolis atsirado

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytas vienai kauniečių šeimai prasidėjo liūdnai – išėjęs pavedžioti šunelį dingo senolis. Telkę visas pastangas vyro paieškai, jau po pietų artimieji pasidalijo žinia – kaunietis rastas ir atiduotas medikų globon.

„Dingo mano senelis. Dainavos rajone. Išėjo su šuniuku  –prancūzų buldogu. Turi atminties sutrikimo problemą, gali nesiorientuoti aplinkoje“, – tokia informacija feisbuke šeštadienio rytą pasidalijo senolio anūkė Indrė.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su nerimaujančia giminaite paaiškėjo, kad vyras iš namų Kovo 11-osios gatvėje išėjo apie 9 val. ryto. 

Nesulaukus į namus grįžtančio, sveikatos sutrikimų turinčio 76-erių senolio, nedelsiant kreiptasi į policiją. Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad šįryt pranešimas apie dingusįjį tikrai gautas.

Vyro artimieji dėjo visas pastangas ir intensyviai tikrino netoli namų esančias vietas, kur jis mėgo vaikščioti. Popiet, apie 13.30 val. vyro anūkė su portalu pasidalijo žinia, kad galiausiai paieškos davė vaisių.

„Radome netoli Draugystės parko, iškart iškvietėme greitąją medicinos pagalbą. Šiuo metu senelis vežamas į ligoninę“, – teigė Indrė. Ji dėkoja visiems, prisidėjusiems prie paieškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Kur tas vyriškumas nesenstantis,vis moteris pasensta vyrams reikia jaunų.Ka su tokiais senais keverzom daryti žmonom.Dar jeigu buvo geras, dėmesingas vyras žmonai , tai dar gal rūpinsis juo ilgai , jeigu ne ,tai viskas.Aš su tokio seniu ir dėl pinigų didelių neprasidečiau,nes senais kiaušiniais galima apsinuodyti ir nusinuodyti.Fui.

Lina

Lina  portretas
Žmoniškumas prarastas niekas niekam padėti nenori bet visi sakom mes mylime Lietuva sakydami tai ką jie turi galvoja Pinigus bet tikrai ne Zmogu

*

* portretas
Baisiausia, kad žmogus nugriuvęs, o niekas per tą laiką nesugebėjo jo pakelti ir iškviesti greitąją, visiškas žmonių abejingumas ir beširdiškumas, nuo ryto iki pietų niekas neatkreipė i žmogų dėmesio, kas darosi su mūsų žmonėmis, baisu.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių