Šeimos išžudymu kaltinamas E. Anupraitis nemiegojo naktimis, žaidė kompiuteriu

  • Teksto dydis:

Keturių savo šeimos narių nužudymu ir vieno sužalojimu kaltinamas Egidijus Anupraitis buvo kamuojamas baimės, kad kėsinamasi į jo gyvybę.

Kaip pranešė LNK Žinios, penktadienį pradėjus nagrinėti bylą Kauno apygardos teisme, paaiškėjo, kad jaunuolis nemiegojo naktimis, buvo įnikęs į kompiuterinius žaidimus.

Prokurorė A. Lipkevičienė sakė, kad jaunuolis nei nusikaltimo padarymo metu, nei dabar negali suprasti savo veiksmų, nagrinėjamas prokuratūros prašymas dėl priverstinio gydymo psichiatrijos ligoninėje.

Mokykloje Lietuvoje labai gerai mokęsis vaikinas vėliau Anglijoje studijavo chemiją, ten jį pakirto baimė, kamavo mintys, kad kėsinamasi į jo gyvybę. Grįžęs į Lietuvą, įsidarbinimo apsaugininku, nemiegojo naktimis, įniko į kompiuterinius žaidimus.

Ikiteisminio tyrimo metu atlikus ekspertinius tyrimus nustatyta, kad įtariamasis savo šeimos nužudymu serga lėtiniu psichikos sutrikimu. Dėl šio sutrikimo asmuo negalėjo ir negali suprasti savo veiksmų esmės ir jų valdyti.

27 metų E. Anupraitis įtariamas pernai kovą Kauno rajone nužudęs savo motiną, tėvą, senelę ir dėdę. Jų kūnai su šautinėmis žaizdomis rasti name. Įtariamojo senelis aptiktas sužeistas su šautine žaizda kojoje. Teisėsaugos duomenimis, į aukas paleista ne mažiau kaip 21 šūvis.

Įtariamasis sulaikytas Marijampolės autobusų stotyje. Manoma, kad jis galėjo mėginti išvykti į užsienį. Su savimi vyras turėjo savigynai jam išduotą šaunamąjį ginklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
lietuva,gina zmogaus teises,tuo viskas pasakyta

dr

dr portretas
Sitas zmogus aiskiai serga psichine liga, tiesiai is psichiatrijos vadovelio. 27 metu vyras kuris aiskiai turi paranoja kad ji kazkas bando nuzudyti ar suzeisti. Cia psichoze ir reikia rimtu vaistu.

......

...... portretas
Konstatuoju komentarui.Manau šis komentatorius turi problemų .Nes jo išsireiškimai parodo ,kad turi gyvenimo problemų.Siūlau susirūpinti savo sveikata o ne komentuoti apie kitų sveikatą.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių