Sukilėlių prospekte užsiliepsnojo butas, buvo evakuoti žmonės

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kaune, Sukilėlių prospekte, kilo gaisras.

Apie 20.50 val. gautas pranešimas, kad Sukilėlių pr. 118 dega butas, viduje yra žmonių.

„Į įvykio vietą išvyko trys autocisternos ir autokeltuvas. Gaisras kilo penkių aukštų trečiame aukšte. Jis jau lokalizuotas“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas.

Į gaisro vietą buvo atvykę ir policijos pareigūnai, jie padėjo evakuoti žmones.


„Buvo evakuoti žmonės iš kelių aplinkinių butų. Bute buvo vienas agresyvus vyras nenorėjo išeiti, teko jį išvesti per prievartą. Jis šiek tiek apsinuodijo dūmais, todėl išvežtas į Kauno klinikas“, – sakė budėtojas.

Penktadienį ugniagesių gelbėtojų atstovai pranešė, kad atvykus ugniagesiams butas buvo stipriai uždūmintas, degė sofa ir fotelis. Apdegė kambarys, išdužo balkono stiklai, termiškai paveiktas koridorius ir virtuvė. Aprūko viso buto patalpos.

Ar bute buvo dūmų detektorius, nustatyti buvo neįmanoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V.L

V.L portretas
iš tikro kodel gaisrininkai taip megsta viska uzpilti vandeniu??? manau jau labai laikas ypac daugiabuciuose naudoti tik PUTAS. Juokinga ir graudu skaityti kad del uzsidegusios lovos tiek pilta vandens kad uzpilti net du apatiniai aukštai.Vertetu ju gyventojams pareikšti pretenzijas del sugadinto turti ir priešgaisrinei tarnybai....

kestas

kestas portretas
kodel negesina butu putom butinai reikia sulieti kitus butus lopai

Gaisras 3 aukšte

Gaisras 3 aukšte portretas
O vandeniu užliejo gesindami, 2 aukštą labiausiai, kliuvo ir 1 aukšto butui. Tai va , kokie geri kaimynai gyvena 3 aukšte. Padėkokit už viską ką patyrėt, dar ir laiptinė aprūko juodais dūmais, o kas nudažys, už kieno pinigus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių