Už bilietų į „Žalgirio“ rungtynes perpardavimą merginai – nemenka bauda

  • Teksto dydis:

Antradienį portalas kauno.diena.lt rašė apie galimą bilietų į „Žalgirio“ rungtynes pardavimą juodojoje rinkoje. Šiandien paaiškėjo, kad šis spėjimas buvo ne iš piršto laužtas.

Kauno policija pranešė, kad šiandien, trečiadienį, kriminalistai, tikrindami turimą informaciją, nustatė neteisėtai bilietais į „Žalgirio“ arenoje vyksiančias Eurolygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ ekipų prekiaujančią merginą.

Kriminalistams tikrinant informaciją internetinėje erdvėje, viename socialiniame tinkle pastebėti tendencingi skelbimai, kuriuose siūloma įsigyti bilietus į Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes. Nustatyta, kad 23-ejų mergina, kuri buvo įsigijusi apie 30 bilietų, juos pardavinėjo už 60-70 eurų, kuomet jų reali vertė pagal renginio organizatorius yra mažesnė.

Merginai, pripažinusiai, jog ketino taip pasipelnyti, surašytas administracinio nusižengimo protokolas už neteisėtą vertimąsi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla. Už tai numatoma bauda nuo 390 iki 1 100 eurų.

Pareigūnai ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas primena gyventojams, kad legali prekyba vyksta tik oficialiuose Kauno „Žalgirio“ ir bilietų platintojų puslapiuose, o įsigydami bilietą juodojoje rinkoje sirgaliai rizikuoja ne tik įsigyti negaliojantį bilietą, netekti savo pinigų, bet ir susigadinti vakaro planus, praleisdami suplanuotą laiką ne lauktame sporto renginyje.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir ragina visuomet apie pastebėtus bet kokius galimai daromus teisės pažeidimus informuoti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Q

 Q portretas
bilietai , - tai ne kvaišalai , rauti perpardavinėtojus su visom šaknim iš musu visuomenės .

Kaunieciui

Kaunieciui portretas
Nesamone pasakiai. Pagal tavo pasakyma pardavinek namuose cigaretes ar alkoholi susimokek GPM ir nieko nebus. Kiekviena veikla yra arba yra licenzijuota arba reikalaujanti leidimo, net butu nuomai reikia patento taigi ji akivaizdziai pazeide tvarka ir uz tai gavo bauda. Skusk neskundes. Parduosi savo bileta uz tai nieko nebus bet cia buvo akivaizdi komercine veikla

kaunietis

kaunietis portretas
MANO nuomonė , kaip ir ankstesniųjų - NEMATAU JOKIO KRIMINALO ir ta mergina gali laisvai bylinėtis ir laimėti bylą [ gali prisiteisti ir papildomai už patirtas išlaidas šio sulaikymo metu] SVARBIAUSIA kad metų pabaigoje viską deklaruotų ir , jei bus perviršis , sumokės valstybei mokesčius.TAČIAU bilietų platinime klubas turi geriau tvarkytis , ar kokį limitą daryti, ar , kaip žymūs Europos futbolo klubai, pagal asmens duomenis ir kortelių nr. ...TADA nebūtų , kad nusipirktų daugiau nei gali.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių