Vėliava neatlaikė permainų vėjų Žemės ūkio ministerijoje

  • Teksto dydis:

„Pačios vėliavos neatlaiko ir ima leistis, nesulaukusios ministerijos perkėlimo į Kauną“, – sarkastiškai pastebėjo Seimo narys Andrius Kupčinskas, komentuodamas vaizdą prie Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) padalinio Kaune.

Ministerijos perkėlimo planų ir jos veikimo vizijų permainų vėjų neatlaikė ne tik dalis darbuotojų, nusprendę apskritai išeiti iš darbo, bet ir vėliavos laikiklis ant pastato, kuriame buvo įkurdinta „veidrodinė“ ministerija.

Vėliavos turi būti keliamos ir ne bet kaip bei ne bet kokios. Už netvarkingą, neteisingai iškeltą vėliavą gresia atsakomybė.

Dalis ministerijos darbuotojų dar prieš metus buvo pradėję dirbti I. Kanto gatvėje. Pernai balandį šiose patalpose buvo surengta „veidrodinės“ ministerijos atidarymo ceremonija.

„Veidrodine“ ministerija turėjo būti užtikrinta nepertraukiama ŽŪM veikla, kol visi jos padaliniai būtų buvę perkelti.

Pagal planą, šiai dienai ministerija jau turėjo būti perkelta į Kauną. Buvo spėta paskelbti patalpų nuomos konkursą, nes patalpos I. Kanto gatvėje būtų buvusios per ankštos. Jos tiko tik kaip tarpinė grandis.

Gruodį paaiškėjo, kad ministerija į Kauną vis tik nebus keliama, tačiau čia liks veikti jos padalinys. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to tadui

to tadui portretas
nekibk prie ministro,ministras tikrai gerai ismano zemes uki,saziningas,aptvarke neprotingus pirkimus,pinigu tratinimus, o toliau paziuresim,o i Kauna nera jokio reikalo kelti,dazni pastarimao su vyriausybe,seimu.

Anonimas

Anonimas portretas
tai juk ANO senelis buvo komunistas tik paskui istrynei wilkipedijoje

Taigu

Taigu portretas
Ponulis Kupčinskas mušta korta. Jam reikėtu atidaryti saloną būrimo iš kavos tirščių bei vėliavos plazdenimo intensyvumo. Vaikščiotų prie įstaigų ir žiūrėtu kiek vėliavos audeklas nukaręs. Tada savo veidasnukę ar Kauno dieną institucijos prognozę parašytu.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių