„Kauno dienos“ studijoje – A. Žiurauskas: tebūnie prakeikta diena, kai hobį paverčiau darbu

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi aktorius ir režisierius Andrius Žiurauskas.

A. Žiurauskas puikiai apibūdina terminą „žmogus orkestras“. Jis filmuojasi kino filmuose ir televizijos serialuose, juos režisuoja, taip pat režisuoja ir pats rašo pjeses Kauno valstybinio lėlių teatro spektakliams, veda televizijos laidą „Galvok“ ir pristato Kauno „Žalgirio“ rungtynes arenoje.

O dabar dar įgyvendina žmonos sumanymą: režisuoja unikalų maisto spektaklį „12“, kurio scenografija irgi rūpinasi pats. To dar išties nebuvo – 500 kvadratinių metrų judančioje erdvėje žiūrovai patirs visus keturis metų laikus, keliaus į kosmosą ir ragaus virtuvės šefo iš Šri Lankos gaminamus patiekalus. Įspūdį stiprins kinetinės kompozicijos, šiuolaikinės technologijos, specialiai spektakliui sukurta muzika ir iš sienos tekantis vynas.

Gan unikalu ir tai, kad visas šias veiklas „Kauno dienos“ studijoje spėjome aptarti per 45 minutes, tad kviečiame žiūrėti dinamišką ir nuotaikingą pokalbį su aktoriumi ir režisieriumi A. Žiurausku.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Žalgirio rungtynių pristatymuose ATRODO KAIP PABĖGĘS IŠ PSICHIATRINĖS LIGONINĖS , ATLEISKIT .

Mindaugas

Mindaugas portretas
Nejaugi prodiuseriai neranda simpatiško vedėjo žaidime ,,Galvok" keiskit vedėją, nes jis jau nusibodo,

Kaunietė

Kaunietė portretas
Žurauskai, esi pats nesimpatiškiausias artistas, gaila tos jaunos dabartinės antros, žmonos , jauna pana kodėl susidėjo su tavim .
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių