Pereiti į pagrindinį turinį

A.Kirilenka džiaugiasi, kad lietuviai žais pasaulio čempionate

2009-12-16 14:15
A.Kirilenka džiaugiasi, kad lietuviai žais pasaulio čempionate
A.Kirilenka džiaugiasi, kad lietuviai žais pasaulio čempionate / en.ce.cn nuotr.

Rusijos vyrų krepšinio rinktinės ir NBA klubo „Utah Jazz“ puolėjas Andrejus Kirilenka džiaugiasi, kad Lietuvos rinktinė dalyvaus 2010-ųjų pasaulio krepšinio čempionate.

„Turkijoje bus įdomios varžybos, nes prie Europos komandų prisidės amerikiečiai, taip pat ir viena favoričių Argentina. Džiaugiuosi, kad į čempionatą atvyks lietuviai, nes man jie - vis tiek savi. Todėl neabejoju, kad turnyras nestokos įtampos ir įspūdingų dvikovų. Įdomu, kas atstovaus JAV rinktinei. Manau, kad didelių pasikeitimų šios komandos gretose nebus, nes amerikiečiai seniai buvo pasaulio čempionai. Gal Kobe Bryantas ir neatvyks į Turkiją, tačiau tai nelabai susilpnintų JAV ekipą“, - savo tinklaraštyje rašė A.Kirilenka.

Prieš Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) posėdį, kuriame buvo dalijami vardiniai kvietimai į pasaulio čempionatą, Rusijos krepšinio federacijos (RKF) prezidentas Sergejus Černovas pareiškė, kad į FIBA išsiuntė oficialų patvirtinimą, jog A.Kirilenka dalyvaus planetos pirmenybėse, jei tuo metu nebus traumuotas. „Andrejus mums - stiprus koziris kovojant dėl teisės kitąmet dalyvauti varžybose Turkijoje“, - tąkart pabrėžė S.Černovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų