Pereiti į pagrindinį turinį

Geriausių Lietuvos futbolininkų rinkimuose ryškėja favoritai

Geriausių Lietuvos futbolininkų rinkimuose ryškėja favoritai
Geriausių Lietuvos futbolininkų rinkimuose ryškėja favoritai / Vaidoto Januškos (LFF)

Lietuvos futbolo sezonui artėjant į pabaigą, pradėti rinkti geriausi metų futbolininkai. Nors rinkimai tik prasidėjo, favoritai – jau aiškūs.

Šių metų geriausiuosius renka futbolo specialistai ir aistruoliai. Kaip praneša LRT televizijos laida „Panorama“, lapkričio 19 dieną bus paskelbti keturių kategorijų laureatai. Apdovanojimų sulauks geriausias Lietuvos futbolininkas, A lygos čempionato žaidėjas, Lietuvos pirmenybių treneris ir jaunasis žaidėjas.

Geriausio šalies futbolininko vardą gins Žydrūnas Karčemarskas. Lietuvos rinktinės vartininkas išlieka favoritas nugalėti ir šiemet.

„Aš manau, kad vėl bus vartininkas, tik nesakysiu, kuris. Aš bent taip manau – aš už jį balsavau“, – užsiminė LFF Varžybų ir renginių skyriaus vadybininkas Ričardas Zdančius.

„Karčemarskas – aš jį rinkčiau laureatu ir šiemet“, – neslėpė buvęs „Žalgirio“ vartininkas Vaclovas Jurkus.

Ekspertai favoritu geriausio A lygos žaidėjo rinkimuose vadina Artūrą Rimkevičių. Jis šį sezoną pelnė 35 įvarčius ir pagerino visų laikų šalies čempionatų rekordą.

„Šiais metais net nereikia galvoti – be konkurencijos Rimkevičius. Tiek įvarčių įmušė ir įmuša nuolatos. Džiaugiuosi, kad tik „Žalgiriui“ neįmušė. Jei jį išrinks, tai tikrai pelnytai“, – dėstė „Žalgirio“ futbolininkas Andrius Skerla.

Geriausio šiais metais Lietuvoje laureato vertas tas, kuris įmušė daugiausiai įvarčių“, – neabejojo buvęs „Žalgirio“ vartininkas Vaclovas Jurkus.

„Ne paslaptis, kad jis tuos įvarčius primušė ne mūsų pirmaujančioms komandoms, bet kad ir kaip ten bebūtų, reikia mokėti įmušti įvartį – ar koja, ar galva“, – kalbėjo LFF Varžybų ir renginių skyriaus vadybininkas Ričardas Zdančius.

Rinkimai vyks iki lapkričio 15 dienos. Nugalėtojai bus paskelbti lapkričio 19 dieną per Lietuvos futbolo sezono uždarymo šventę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų