Pereiti į pagrindinį turinį

R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti

2012-04-25 15:54
R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti R.Balžekas: į Bulgariją važiuojame tik laimėti

Kitą savaitę Lietuvos tenisininkai dalyvaus Daviso taurės trečiosios grupės varžybose Bulgarijoje. Antradienį Lietuvos vyrų teniso rinktinės nariai Vilniaus Sereikiškių parko teniso aikštyne surengė parodomąją treniruotę, kurioje dalyvavo Ričardas Berankis ir Dovydas Šakinis.

Europos zonos trečiosios grupės varžybose susirungs trylika rinktinių: Albanija, Andora, Armėnija, Bulgarija, Gruzija, Graikija, Islandija, Lietuva, Makedonija, Malta, Juodkalnija, Norvegija ir San Marinas.

Bulgarijoje vyksiančiose varžybose šios komandos bus padalintos į keturis pogrupius – 3 po 3 komandas ir vieną, kuriame bus 4 rinktinės. Šiuose pogrupiuose komandos varžysis tarpusavyje, vėliau pogrupių nugalėtojai susigrums atkrintamosiose varžybose. Lietuvai šiose varžybose atstovaus R.Berankis, Laurynas Grigelis, D.Šakinis ir Lukas Mugevičius.

Lietuvos rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas pasiryžęs su savo auklėtiniais Daviso taurėje pakilti į aukštesnį lygį. „Reikia išeiti iš trečiosios grupės ir patekti į pirmąją .Į Bulgariją važiuojame tik laimėti, - kalbėjo R.Balžekas. – Turint tokius žaidėjus rinktinėje net nepatogu žaisti trečioje grupėje. Duok Dieve, šie metai bus paskutiniai joje.“ Trenerio manymu, lietuviai turėtų sėkmingai pasirodyti turnyre Bulgarijoje: „žinau visų komandų sudėtis, manau, kad didelių problemų neturėtų iškilti“.

Po traumos atsigaunanti pirmoji Lietuvos raketė, Ričardas Berankis, trenerio teigimu, Bulgarijoje turėtų stoti į kovą svarbiuose mačuose. Tačiau, rinktinės lyderio sveikatą, kiek įmanoma, bus stengiamasi tausoti.

R.Balžekas tvirtino, kad komanda turnyrui pasiruošus tinkamai. Tačiau, anot jo, Daviso taurės varžybose sunku iš anksto prognozuoti. „Stipriausi varžovai, aišku, bulgarai. Taip pat stiprūs makedonai, juodkalniečiai. Daviso taurėje reitingas nedaug ką reiškia. Ateina žaidėjai be reitingo ir aplošia visus reitinguotus. Čia yra žaidimas už Tėvynę, o ne už save“, - dėstė treneris. „Tačiau, labai grėsmingų žaidėjų ten nebus“, - pridūrė jis.

Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas pasidžiaugė, kad vėl pavyko surinkti pajėgią rinktinės sudėtį. „Tikslas, aišku, yra pakilti iš trečiosios grupės. Kita savaitė tikrai nebus lengva“, - sakė R.Grušas.

Kitas Lietuvos teniso sąjungos atstovas – garbės prezidentas Darius Mockus užsiminė, kad kitąmet tikimasi Lietuvoje surengti ATP „Challenger Tour“ serijos turnyrą. „Tai turėtų būti didžiausias teniso turnyras vykstantis Baltijos šalyse. Norime, kad jis vyktų panašiu metu, kaip ir Daviso taurė. Lietuvoje turėtume dvi teniso savaites“, - apie ateities planus pasakojo D.Mockus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų