Pereiti į pagrindinį turinį

R.Šiškauskui - Rusijoje žaidusių krepšininkų pripažinimas

2009-06-08 15:57
R.Šiškauskui - Rusijoje žaidusių krepšininkų pripažinimas
R.Šiškauskui - Rusijoje žaidusių krepšininkų pripažinimas / AFP nuotr. R.Šiškauską geriausiu pripažino Rusijos čempionato krepšininkai.

Rusijos sporto dienraštis „Sport Ekspres“ 17-ąjį kartą apklausė Rusijos čempionate žaidusius krepšininkus ir išrinko geriausią metų žaidėją. Juo pripažintas Maskvos CSKA puolėjas iš Lietuvos Ramūnas Šiškauskas.

Balsavime dalyvavo 80 žmonių, po 10 iš visų atkrintamosiose varžybose dalyvavusių komandų. Visi respondentai įvardijo geriausiųjų žaidėjų trejetą. Už pirmąją vietą buvo skiriami 3 taškai, už antrąją - 2, už trečiąją - 1.

R.Šiškauskas laimėjo ryškia persvara. Jam pirmą vietą skyrė 27 žaidėjai, o antru likusiam jo komandos draugui Viktorui Chriapai - tik 7. Iš viso lietuvis surinko 102, rusas - 37 taškus. Trečias apklausoje - Boštjanas Nachbaras iš Maskvos „Dinamo“ (31 taškas).

Geriausiu Rusijos čempionato krepšininku R.Šiškauską įvardijo ir keturi jo komandos draugai - Trajanas Langdonas, Matjažas Smodišas, Nikas Zizis ir Viktoras Keiru.

Dar du Lietuvos krepšininkai Darjušas Lavrinovičius ir Artūras Javtokas užėmė 13-ąją ir 14-ąją vietas, surinkę atitinkamai 10 ir 9 taškus.

Iš viso apklausoje paminėti 42 žaidėjai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų