Š.Marčiulionis nebus išrinktas į NBA Šlovės muziejų

Lietuvos krepšinio legenda Šarūnas Marčiulionis nebus išrinktas į Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Šlovės muziejų.

Tai paaiškėjo Šlovės muziejui paskelbus galutinį dvylikos pretendentų sąrašą. Jame lietuvio pavardės nėra.

Ryškiausi kandidatai – buvę žaidėjai Gary Paytonas, Timas Hardaway‘us ir Mitchas Richmondas. Į Šlovės muziejų gali taip pat patekti: buvę krepšininkai Maurice‘as Cheeksas, Spenceris Haywoodas, Bernardas Kingas, treneriai Guy‘us Lewisas, Rickis Pitino, Jerry Tarkanianas ir Tomas Heinsohnas, moterų trenerė Sylvia Hatchell bei buvusi WNBA žvaigždė Dawn Staley.

Laureatai bus paskelbti šių metų balandį. Primename, kad į Šlovės muziejų išrinktas Arvydas Sabonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaiva

vaiva portretas
NBA - Š. Marčiulionis buvo eilinis žaidėjas. Jis nėra vertas, kad patektų į NBA istoriją.

Gintas

Gintas portretas
Žaidėjas buvo tikrai geras, bet NBA tokiu žaidimu nieko nenustebinsi, o dar dabartiniai jo kontroversiški pasisakymai prieš Garastą, Balčiūną, Europos čempionato menkinimas... Juk juokingai skambėjo jo pliurpalai apie tai, kaip jam gaila Lietuvos vaikų, kurie negalės stebėti rungtynių, kurios prasidėdavo 21 val. 18 val, anot jo, būtų žymiai geriau, o federacija to nepasiekė. Tada kaip su tais kurie dirba iki 18 val., ar net iki 17 val. Va šito jis nepaaiškino. Šiais laikais apie tai tampa žinoma ne tik mums, o ir visiems, kas gyvena krepšiniu. manau, kad ir tai atsižvelgiama, svarstant šlovės kandidatūras. reikia ne tik gerai žaisti, bet ir makaulėje šį bei tą turėti.

viskas

viskas portretas
tuom pasakyta nba marcelo tik vidutiniokas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių