Pereiti į pagrindinį turinį

„Snoro“ savininkai perka Škotijos futbolo klubą „Rangers“?

2010-08-16 19:12
„Snoro“ savininkai perka Škotijos futbolo klubą „Rangers“?
„Snoro“ savininkai perka Škotijos futbolo klubą „Rangers“? / Tomo Černiševo nuotr.

Pagrindinis banko „Snoras“ akcininkas Vladimiras Antonovas dalyvauja legendinio škotų futbolo klubo „Rangers“ pirkimo-pardavimo sandoryje, pranešė britų spauda.

Anot leidinio „News of the World“, V.Antonovas sutiko finansuoti „Rangers“ įsigijimą. Esą investuotojas Andrew Ellisas ketina pirkti legendinę škotų futbolo komandą iš dabartinių savininkų, kompanijos „Murray International Holdings Limited“, o pinigus A.Ellisui parūpins būtent V.Antonovas.

Anot „News of the World“, A.Ellisas už „Rangers“ siūlo 75 mln. svarų (316 mln. litų), šiuos pinigus investuotojui esą suteiks V.Antonovas ir jo partneris Romanas Dubovas. To užtektų ir klubo skoloms padengti, ir naujiems žaidėjams įsigyti.

„Murray International Holdings Limited“ jau anksčiau buvo paskelbę ieškantys pirkėjo „Rangers“ klubui. Tačiau patrauklaus pasiūlymo nesulaukę verslininkai atsiėmė pasiūlymą. Dabar „Rangers“ savininkai neigia, jog V.Antonovas finansuos klubo pardavimo sandorį.

Tiesa, „News of the World“ „Snoro“ savininkui nepagailėjo aštrių žodžių. Esą klubo pirkimo sandorį finansuoti pasirengęs verslininkas priklauso „dinastijai, persekiojamai sąsajų su mafija ir pinigų plovimu“. Britų leidinys primena, jog Antonovų šeima jau kurį laiką domina keleto valstybių teisėsaugą, taip pat nepamiršta ir istorija, kuomet „Snoro“ savininko tėvas Aleksandras Antonovas buvo užpultas ir apšaudytas prie savo namų Maskvoje. Žinomas Rusijos bankininkas buvo sunkiai sužeistas, tačiau per stebuklą liko gyvas.

„News of the World“ publikacijoje minimas ir „Snoro“ vardas. Britų Finansų rinkų priežiūros tarnyba 2008 m. neleido šiam bankui pradėti veiklos Jungtinėje Karalystėje, mat pateikta ne visa su jo veikla susijusi informacija. „Snoras“ atmetė britų tarnybos priekaištus ir sprendimą apskundė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų