Pereiti į pagrindinį turinį

S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau

2011-09-02 21:11
S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau S.Scariolo: su lietuviais ir turkais reikės žaisti agresyviau

Po eilinės Ispanijos krepšinio rinktinės pergalės Sergio Scariolo teigė, jog artimiausiose rungtynėse reikės žaisti agresyviau.

„Prieš britus gerai gynėmės, britai nesugebėjo pataikyti svarbių metimų. Dabar lauksime svarbiausių rungtynių. Mes teisingame kelyje. Lietuva ir Turkija stipresnės komandos negu buvę varžovai. Turėsime daugiau problemų, bet turime užduotis būti agresyvesniais ir aktyvesniais“, - kalbėjo treneris.

Jam pritarė ir koamndos aukštaūgis Marcas Gasolis: „Pirmoje žaidimo dalyje nebuvome labai efektyvūs, pataikymo procentas buvo nekoks, tačiau Rudy Fernandezas puikiai susitvarkė su L. Dengu, tai leido mums atitrūkti“, - sakė vidurio puolėjas.

Pasak jo, su lietuviais kovoti bus sunku, bet įmanoma. „Kelis kartus žaidėme su Lietuva, buvo sunku – jie moka žaisti puikų komandinį žaidimą. Žinome, kad tai bus didžios rungtynės. Pas juos - puikūs aukštaūgiai, kurie moka žaisti du prieš du. Rytoj ilsėsimės ir ruošimės rungtynėms“, - kalbėjo M. Gasolis.

Britų spaudos atstovai toliau tęsė Ricky Rubio prasto pataikymo temą, tačiau pastatojo komandos draugas apsigynė: „Ricky daug nudirba kitų darbų. Jis labai gerai dirba gynyboje ir tikrai gali pataikyti, nematome čia jokios problemos“.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų