Pereiti į pagrindinį turinį

Kviečia deleguoti atstovus į Kultūros ir meno tarybą

2015-05-19 05:25
DMN inf.


 

Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento Kultūros skyrius rengia Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos sprendimą dėl naujos sudėties Kultūros ir meno tarybos patvirtinimo.

Kviečiame Klaipėdos miesto menų kūrėjų organizacijas ir kitus kūrybinius susivienijimus deleguoti po vieną atstovą nuo savo organizacijos į bendrą susirinkimą, kuriame bus išrinkti 6 nauji Kultūros ir meno tarybos nariai.

Informaciją apie Jūsų organizacijos atstovą (vardas, pavardė, atstovaujama organizacija, pareigos organizacijoje, telefono nr., el.paštas) prašome pateikti Kultūros skyriui 510 kab. raštu arba el. paštu [email protected] iki š.m. gegužės 25 d.

Susirinkimas įvyks š.m. gegužės 26 d. (antradienis) 15 val. Didžiojoje posėdžių salėje (III a.), Klaipėdos miesto savivaldybėje, Liepų g.11.

Siūlant kandidatus, prašome atsižvelgti, kad vadovaujantis minėtų nuostatų 9 punktu, Kultūros ir meno tarybos nario pareigų negalima eiti daugiau kaip dvi kadencijas iš eilės.

Kontaktinis asmuo:

Raimonda Mažonienė, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento Kultūros skyriaus vyr. specialistė, tel.: 39 61 74, el.p.: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų