Amžiną meilę prisiekė žymūs klaipėdiečiai

Apniukusį šeštadienį amžiną meilę prisiekė dvi žinomos klaipėdiečių poros Klaipėdos universiteto Lotynų Amerikos sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra“  šokėjai Audronė Bastytė ir Vilius Ignatavičius bei operas solistas Mindaugas Rojus ir smuikininkė Kamilė Petrutytė.

28-erių A.Bastytė ir 27-erių V.Ignatavičius žiedus sumainė švento Kazimiero bažnyčioje. Įspūdinga suknele ir nuometu pasipuošusią nuotaką prie altoriaus lydėjo tėvas.
Juos giedodamas pasitiko kunigas ir vaikai, kurie nešė po baltą rožę. Pastarieji prie altoriaus apsupo jaunuosius.

A.Bastytės ir V.Ignatavičiaus santuokos liudininkais tapo Klaipėdos universiteto Lotynų Amerikos sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra“ šokėjas Tadas Rimgaila su žmona Liucina.

Po ceremonijos jaunuosius pasitiko klounai ant kojūkų, kurie pūtė muilo burbulus. Porą pasveikinti atėjo „Žuvėdros“ vadovė Skaistutė Idzelevičienė, treneriai, kiti šokėjai, draugai, artimieji.

A.Bastytė ir V.Ignatavičius susipažino šokių aikštelėje. Ten gimė ir jų meilė. Tačiau šokėjai pora šokių aikštelėje netapo.

33-erių Lietuvos operos dainininkas, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistas M.Rojus su savo išrinktąja smuikininke K.Petrutyte žiedus sumainė Klaipėdos civilinės metrikacijos ir registracijos skyriuje.

Jaunikis vilkėjo fraką, jaunoji – baltą suknelę. Į ceremoniją juos lydėjo artimieji. Jos metu jaunavedžiai pabrėžė, kad yra tvirtai apsisprendę sukurti šeimą.

K.Petrutytė pasirinko vyro pavardę ir tapo Rojė. Iš santuokos rūmų išėję jaunavedžiai neslėpė džiauygsmo ir buvo apiberti rožių žiedlapiais ir ryžiais. Atėjusieji juos pasveikinti sušoko: „Rojai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
kad Rojaus zmona tipo k??? nu nzn, paklausinekit kas su jo zmona mokesi balsinej, kaune.. nustebsit, kokia ji miela ir dosni, ypac padauginus alaus,alaus, kamile ragaus :)

''Rojui nepasiseke! Gavo kurva i zmonas !''

''Rojui nepasiseke! Gavo kurva i zmonas !'' portretas
Tu aviepisa, matyt tikrai sesioliktine,nors draugiu savo jau nebeskiri visai.

Tundrai,

Tundrai, portretas
Kad kaska pamatyt reikia i muzikini teatra per metus nors viena karta nueiti.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių