Klaipėdos rajono mero B. Markausko sveikinimas Tarptautinės mokytojų dienos proga

  • Teksto dydis:

Mielieji mokytojai, švietimo bendruomene,

Švenčiant Tarptautinę mokytojų dieną, noriu Jums padėkoti už kasdienį darbą ne tik mokant, bet ir auginant jauną žmogų, skiepijant gyvenimiškas vertybes.

Keičiasi laikai, mokymo priemonės, bet Jūs visada liekate pagrindiniu žinių šaltiniu – tvirtu ir nepajudinamu pamatu, įkvepiančiu mūsų jaunuolius. Jūsų dėka kasmet į pasaulį išleidžiame naują charizmatiškų, smalsių ir stiprių žmonių kartą.

Linkiu, kad Jūsų darbas teiktų džiaugsmą ir malonumą, kad ir toliau didžiuotumėtės vadinami Mokytoju. Kantrybės, polėkio ir naujų atradimų! Su Jūsų diena, mielieji!



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Kodėl meras sako netiesa, apie mokyklà ?

Pilietis

Pilietis portretas
Visos profesijos reikalingos. Kodel nesveikinate vairuotoju, buhalteriu, zemes ukio darbuotoju, inzinieriu ir t.t.. Kodel vel tik isrinktieji. Ir vel zeminama ne tik profesija bet ir zmogus.

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Šis Markauskas jau buvo Seime, dabar vėl startuoja. Gargžduose tebeveikia įkurta mafijinė nusikalstama gauja pavadinimu "Gargždų švara", kas priima šio mero sveikinimus, tas prisidės prie korupcijos, prie tautos naikinimo ir skurdinimo. Kas apmokėjo už Markausko šią reklamą-sveikinimą? Sakote merai gali rinkiminę reklamą darytis nemokamai, gal Jūs ir teisūs, bet aš taip nemanau?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių