Dėl lašišos ir picos – skundai maisto ir veterinarijos tarnybai

Po ilgojo savaitgalio klaipėdiečiai tikrintojams skundėsi dėl nekokybiškų maisto produktų ir patiekalų. Vartotojams įtarimų sukėlė žuvis ir pica.

Po ilgojo savaitgalio klaipėdiečiai tikrintojams skundėsi dėl nekokybiškų maisto produktų ir patiekalų. Vartotojams įtarimų sukėlė žuvis ir pica.

Pirmadienį, po ilgojo savaitgalio, Klaipėdos valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba sulaukė dviejų klaipėdiečių skundų.

Vienas vartotojas kreipėsi dėl lašišos. Jis pasakojo, kad žuvį pirko prekybos centre. Lašišai buvo taikoma akcija.

Vartotojas nurodė, kad pigesne žuvimi teko nusivilti – buvo pasibaigęs jos vartojimo terminas.

Kitas klaipėdietis skundėsi, kad apsinuodijo pica su grybais ir kumpiu. Tvirtino, kad ji nebuvo tinkamai iškepta. Vartotojas tvirtino, kad suvalgęs patiekalą sunegalavo – jį pykino, vėmė.

Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas Antanas Bauža tvirtino, kad dėl skundų atliekami turimai.

„Skundai ir jų skaičius nėra išskirtiniai. Pasitaiko, kad jų daugiau sulaukiame po paprasto savaitgalio. Situacija tikrai nėra išskirtinė. Aiškinsimės“, – komentavo vadovas.

Pasak A.Baužos, per devynis mėnesius gauta per 200 vartotojų skundų. Pastarųjų skaičius išlieka panašus kaip ir praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu.

Nesikeičia ir pasitvirtinusių skundų skaičius. Jų yra apie 30 proc.

Greitosios pagalbos medikai po ilgojo savaitgalio taip pat nesilaukė iškvietimų pagausėjimo. Jų skaičius išliko panašus kaip ir įprastomis dienomis.

Klaipėdos greitosios pagalbos stoties vyriausiasis gydytojas Rimvydas Juodviršis pasakojo, kad dažniausiai po ilgųjų savaitgalių klaipėdiečiai skundžiasi peršalimu, persivalgymu ir apsinuodijimu alkoholiu.

:
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pitakas

Pitakas portretas
Gramatines klaidas tekste išsitaisykit, ačiū :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių