Didžiausioje Šiaulių sankryžoje – reklama „2go“ lauko ekrane

  • Teksto dydis:

Lauko ekranas Šiauliuose pavadintas „Didžiausiu sankryža“ neatsitiktinai – čia susikerta net 14 eismo juostų. Lauko ekranų tinklo „2go“ patirtis liudija, kad dideli automobilių srautai – geriausia vieta lauko reklamai.

Efektyvumą patvirtino tyrimai

Reklamos stendas įrengtas pačioje didžiausioje sankryžoje Šiauliuose – Dubijos ir Žemaitės gatvių sankryžoje.

Judriausioje miesto vietoje įrengtas reklaminis lauko ekranas naudoja saulės generuojamą elektros energiją. Jo dydis – 32 kv.m. su 480 x 240 pikselių rezoliucija. LED lauko ekranas puikiai matomas iš visų pusių bet kuriuo paros metu.

Lauko ekranų tinklo „2go“ atlikti tyrimai parodė, kad čia transliuojamą reklamą bei informaciją vidutiniškai pastebi 332 tūkst. kartų per savaitę.

Tyrimo rezultatai parodė, kad kintantis vaizdas yra viena efektyviausių reklamos formų. Didelio matomumo efektyvumą įmonės klientai pajunta jau nuo pirmųjų reklamos transliavimo dienų. Lauko reklama pardavimų vidurkį padidina beveik 30 proc., o reklamuojamas prekinis ženklas 48 proc. vertinamas patikimiau.

„2go“ nuotr.

Didžiausias Šiauliuose lauko ekranas įrengtas visai šalia prekybos centro, didelio sporto klubo ir viešbučio, degalinės, autoserviso, arti miesto centro. Pro šią sankryžą pravažiuoja vairuotojai, sukantys prekybos centro „Saulės miestas“ link. Ši vieta taip pat jungia centrinę miesto dalį su pietine. Be to, tai vienas pagrindinių kelių, vedančių į centrinę miesto turgavietę.

Energija – iš saulės

Lauko ekranus administruojančios įmonės siekis – ne tik sėkmingai plėtoti verslą, bet tuo pačiu nepamiršti ir gamtos, todėl įvairiuose miestuose statant ekranus diegiamos žaliosios technologijos.

„Naudojama pažangi LED technologija, kuri leidžia sunaudoti mažai energijos ir išgauti ryškų apšvietimą. Taip ekranas yra puikiai matomas tiek iš arti, tiek iš toli“, – sako „2go“ atstovas V. Tolvaiša.

Lauko ekrano „maitinimui“ naudojamos saulės baterijos, teikiančios nemažą dalį elektros energijos. Toks elektros gamybos būdas gerokai sumažina tradicinių energijos išteklių sunaudojimą. Įmonė „2go“ – vienintelė įmonė Lietuvoje naudojanti tokius ekologiškus ekranus.

„2go“ nuotr.

Lauko ekranas – ne televizorius

Pažangios LED technologijos „2go“ lauko ekranai pasižymi greitu reklamos keitimu. Transliuojamos reklamos panašios į reklamą televizijoje ar internete. Tik skirtingai nei internetinė ar televizijos reklama, lauko ekrano reklama nesusiduria su tokiais trikdžiais kaip reklamos blokavimas ar perjungimas.

„2go“ specialistai atkreipia dėmesį, kad vizualiai pateikiama reklama turi būti patraukli bei informatyvi. Turinti ilgametę patirtį įmonė padeda sukurti reklaminius vaizdo klipus, pritaikytus lauko LED ekranams, atsižvelgiant į užsakovo tikslus, prekinio ženklo stilių ir komunikaciją kituose sklaidos kanaluose.

Judriausioje vietoje įrengtas išskirtinės raiškos ekranas užtikrins maksimalų reklamos pastebimumą už prieinamą kainą. Sukurtas reklaminis klipas tinka daugeliui lauko LED ekranų, todėl jį galima transliuoti keliuose skirtingų miestų ekranuose.

„2go“ galima apibūdinti trimis žodžiais – veržlumas, atkaklumas ir atsakingumas. Esame grandis tarp pardavėjo ir pirkėjo, todėl „2go“ rūpinasi, kad klientai būtų matomi, o gyventojai gautų koncentruotą ir patikimą informaciją apie konkurencinėje rinkoje vyraujančias prekes ir paslaugas“, – sako įmonės atstovas V.Tolvaiša.

Daugiau informacijos apie LED lauko ekraną Šiauliuose „Didžiausia sankryža“: https://www.2go.lt/ekranai/siauliai/ekranas-didziausia-sankryza.html Reklaminių klipų kūrimas: https://www.2go.lt/reklaminiu-klipu-kurimas.

Daugiau informacijos apie lauko ekranų tinklą galite sužinoti svetainėse: www.2go.lt arba www.owexx.com/reklama-ekranuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bum

Bum portretas
Labai jau skambiai parašyta. Kokia čia didžiausia. Vienas kelias nuo pietinio iki turgaus. Kitas iki traukiniu stoties nuo kažkokios skylės ( seno rajono) . Nėra šiauliuose dideliu sankryžu.

Sviesoforas

Sviesoforas portretas
Gal avariju padauges?

Pupa

Pupa portretas
Kasdien pro čia važiuoju, bet nesaugu yra žiūrėti reklamas vairuojant, tai net nesu tikra, kad reklaminis stendas veikia
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių