Dviejų uostamiesčio įstaigų laukia įkurtuvės

  • Teksto dydis:

Lapkritį dvi įstaigos – Klaipėdos sporto medicinos centro bei Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba ir Techninės pagalbos neįgaliesiems centras – persikels į naujus namus.

Lapkritį dvi įstaigos – Klaipėdos sporto medicinos centro bei Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba ir Techninės pagalbos neįgaliesiems centras – persikels į naujus namus. Šilutės plente šalia esančių dviejų administracinių pastatų statybos artėja prie pabaigos.

Klaipėdos sporto medicinos centro direktorė Sigita Kibildienė tvirtino, kad darbo dar yra. Liko įrengti vidų, sutvarkyti aplinką: pasodinti želdinius, įrengti tvorelę, mašinų stovėjimo aikštelę, iškloti trinkeles.

"Džiaugiamės, kad viskas vyksta pagal planą. Daugiau nei trisdešimt metų laukiame, kada galėsime persikelti į naujas patalpas", – pabrėžė S.Kibildienė.

Dviejų aukštų, 935 kv. metrų ploto, stiklinio fasado pastatas, kuriame įsikurs Klaipėdos sporto medicinos centras, pradėtas statyti praėjusių metų gruodį.

Jame bus ne tik kabinetai gydytojams, fizioterapeutams, kineziterapeutams, masažuotojams, bet ir persirengimo patalpos su dušais pacientams ir personalui. Darbai kainuos apie 4 mln. litų.

Iki šiol Klaipėdos sporto medicinos centras tebėra įsikūręs Pievų Tako gatvėje. Šių patalpų būklė yra prasta, trūksta ir kabinetų darbuotojams.

Lapkritį bus užbaigtas ir kitas pastatas, kuriame įsikurs Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba ir Techninės pagalbos neįgaliesiems centras.

Pasak Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos direktoriaus pavaduotojos Vytautės Polujanskienės, jau vyksta baigiamieji darbai. Pastato statybos atsieis apie 5 mln. litų.

Užbaigus jį po vienu stogu įsikurs visi Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos Klaipėdos skyriai. Dabar du jos skyriai yra įsikūrę K.Donelaičio gatvėje, trečiasis – Bangų gatvėje.

Pastato dalies, kurioje įsikurs Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba, plotas sieks 800 kv. metrų. Techninės pagalbos neįgaliesiems centras užims 450 kv. metrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
bet jau toki baisu stiklaini pastate....

Javol

Javol  portretas
palyginkime,organoleptiniu budu,si bemaz 1000 kv.m pastata su gerbuviu,uz 4 milijonus ir Siaures rage pastatyta paviljona,ale pastata keleiviams uz 4,5 milijono, kv.m islaptinti?

Pasitvarke

Pasitvarke portretas
pusei bekuoju berąnkiu nurėžė darbinguma ribuojima paskui projektęli viena kita dar prasiplove upeliais ir va.Gyvensem kap bajorą:DDD Gerai kad raudoti mokąm ir ubagąis prisidengti:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių