Pereiti į pagrindinį turinį

Į KU rektorius toliau kandidatuos tik dabartinis universiteto vadovas A. Razbadauskas

2023-11-15 14:32
BNS inf.

Vienam iš dviejų pretendentų į Klaipėdos universiteto (KU) rektoriaus postą atsiėmus kandidatūrą, konkurse toliau dalyvaus tik vienas kandidatas – dabartinis universiteto vadovas Artūras Razbadauskas.

Artūras Razbadauskas
Artūras Razbadauskas / T. Biliūno / BNS nuotr.

Kaip pranešė KU, penktadienį pasibaigus dokumentų priėmimo terminui konkurse, norą jame dalyvauti taip pat buvo išreiškęs Fizinių ir technologijos mokslų centro vyriausiąjį mokslo darbuotojas.

Abu dalyviai registruoti kaip kandidatai į KU rektoriaus pareigas, tačiau E. Juzeliūnas antradienį vakare raštu informavo Rektoriaus rinkimų komisijos sekretoriatą atsiimantis savo kandidatūrą ir konkurse nedalyvausiantis.

Rektoriaus rinkimų komisijos pirmininkės Eglės Stonkės teigimu, tai netrukdo tęsti konkurso – reglamente yra nustatytos rinkimų procedūros ir esant tik vienam kandidatui.

Lapkričio 30 dieną rektoriaus rinkimus organizuojanti KU taryba rengia atvirą posėdį, kuriame kviečiami dalyvauti ir Universiteto bendruomenės nariai. Posėdyje bus pristatyta kandidato į KU rektoriaus postą A. Razbadausko vizija bei ateinančių penkerių metų veiklos programa.

Dabartinė A. Razbadausko kadencija baigiasi kitų metų kovą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų