Į Smiltynę keliančiuose keltuose – apgultis

Persikelti automobiliais ir dviračiais iš Naujosios perkėlos į Smiltynė antradienį panoro tiek žmonių, jog teko organizuoti papildomų keltų reisų.

Naujojoje perkėloje antradienio vidurdienį kuždėte knibždėjo žmonių. Laisvadienį klaipėdiečiai ir miesto svečiai sugalvojo praleisti gamtoje – persikelti į Smiltynę.

Perkėloje buvo gausu ir dviratininkų, ir automobilių. Kai kuriems jų teko palūkuriuoti ir eilėje.

„Tačiau valandą eilėje stovėti tikrai nereikia. Kai tik pamatome, kad yra poreikis, iškart organizuojame papildomus keltų reisus“, - teigė bendrovės „Smiltynės perkėla“ technikos ir saugios laivybos direktorius Rolandas Bučmys.

Senojoje perkėloje, anot jo, keltai kelia pagal grafiką, papildomų reisų dar nereikėjo.

Keltai netušti grįžta ir iš Smiltynės, nes nemažai žmonių sugebėjo susikurti ilgąjį savaitgalį ir jį praleisti Neringoje.

Palanga taip pat džiaugiasi poilsiautojų srautais. Teigiama, kad šį savaitgalį, kuris nemažai daliai žmonių tapo ilguoju, trukusiu keturias dienas, Palangoje viešbučių užimtumas siekė apie 90 proc.


Šiame straipsnyje: keltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

betvarkė

betvarkė portretas
Kėliausi į Smiltynę tai patikėkit keltai plaukioja perkrauti, nesuprantu, kodėl nekontroliuoja uosto tarnybos. Mažus laivelius tai sugeba kontroliuoti, o čia betvarkė. Visi žiūri pro pirštus ir laukia kol atsitiks nelaimė.

emigrant

emigrant portretas
Betvarke todel, kad visi deda skersa!

neptunas

neptunas portretas
is ko jus dundukai sprendziate kad perkrauti ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių