Kalėdinę eglę miestui dovanojusiems klaipėdiečiams – nauja eglutė

  • Teksto dydis:

Klaipėdiečiai Lolita ir Albinas Gedminai savo namo kieme vėl augins sidabrinę eglutę. Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas prieš šventes porai nuvežė ir įteikė naują medelį. Žinia, šie klaipėdiečiai miestui šiemet padovanojo daugiau nei tris dešimtmečius jų kieme augusią sidabrinę eglę, kuri šventiniu laikotarpiu puošia Teatro aikštę.

„Dalijimosi gerumu laikotarpis tęsiasi. Atsidėkojant klaipėdiečiams Lolitai ir Albinui už jų dovaną miestui, dovanojame jiems tokią pačią sidabrinę eglutę, kuri, manau, tikrai pateko į geras, dvasingas ir atsakingas rankas. Tikiu, kad augdama ji simbolizuos nesibaigiančio dalijimosi gerumu dvasią. Galbūt po 30 metų ši eglutė vėl taps dovana miestui Kalėdų proga“, – sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. 

Lolitos ir Albino Gedminų dovanota 12 metrų aukščio eglutė į Teatro aikštę atkeliavo lapkričio pabaigoje. Papuošta šviečiančiomis smulkiomis lemputėmis ji klaipėdiečius džiugina visą šventinį laikotarpį. Miestiečių dovanota eglutė Teatro aikštėje puošiama antrus metus iš eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Ir dar. Baisiai jaučiuosi vienišas, gal koks baxurėlis atsiras, labai nučiulpti noriu, žiauriai.

klp

klp portretas
dudoriau o kaip su Neptunu... delfis raso kad skesta kazio laivas...

Ačiū

Ačiū portretas
Gedminams.Taip sunku šiais laikais surasti tikrą, negobšų ir širdingą žmogų..
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių