Keliantis į Klaipėdą – milžiniškos automobilių eilės

  • Teksto dydis:

Poilsiautojams sekmadienį keliantis iš Nidos į Klaipėdą perkėloje nusidriekė didelės automobilių eilės, rašo portalas lrt.lt.

Kaip teigė Nidos perkėlos dispečeriai, spūsčių yra, bet eilė juda, šiuo metu perkėla dirba pilnu pajėgumu, automobilius į Klaipėdą kelia trys keltai. Anot dispečerių, didesnių ar mažesnių spūsčių gali būti iki pat sekmadienio vakaro.

Apie susidariusią situaciją savo feisbuko paskyroje parašė LNK laidų vedėjas Paulius Skučas.

„O gal tiltas būtų visai nieko iš Neringos į Klaipėdą? Bet stovėjimas turi labai daug pliusų. Pvz.: dar daugiau laiko su šeima, naujos pažintys su aplinkiniais, gera muzika mašinoje, pasiruošimas keliui, maisto likučių likvidavimas. Viskas liuks“, – prie įkeltų fotografijų rašė žinomas vyras.

Šį rugpjūtį skelbta, kad siekiant sumažinti laukiančiųjų eiles, žmones ir mašinas iš Klaipėdos į Kuršių neriją kelianti Smiltynės perkėla ruošiasi pirkti dar vieną keltą. Tuomet „Smiltynės perkėlos“ vadovai portalui klaipeda.diena.lt sakė, kad jeigu viskas vyks sklandžiai, naujas keltas turėtų plaukioti po dvejų metų.

Keltas dirbs Naujojoje perkėloje, tačiau, pasak M. Čiako, prireikus, jis galės dirbti ir Senojoje perkėloje.

Šiuo metu bendrovė turi tris keltus, dirbančius Naujojoje perkėloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš+

Aš+ portretas
Paskaičius norisi tėkšti skučo veidą į tą keltą. Pyzdėc kaip gerai stovėti dvi su puse valandos, kur visi nepatenkinti, pikti, vos ne iki muštynių eina su tais, kurie bando užlįsti. Blogiausia tai, kad daug kas naglai taip ir daro. Tu prastovi dvi su puse valandos ir matai, kaip kiti atvažiavę antra juosta lenda į tą juosta, kur visi laukia. Jei ne vienas, tai antras, ar trečias įleidžia. O tu kaip ir dauguma kitų stovi kaip kokie durnius ir lauki. Kas pikčiausia, kad atėjo reguliuotojas. Tas neva prašo parodyti leidimus, o visiems tiems, kurie jų neturėjo, leido persirikiuoti į eilę, laukiančių, vietoj to, kad kategoriškai tai draustų ir lieptų apsisukus važiuoti į eilės pradžią. Norėjosi išlipti iš mašinos ir pradėti patiems daryti tvarką su kartu laukiančiais. Supuvus tarybinė tvarka. Ble, su mažu vaiku, dvi su puse valandos. Nepaaiškinsi jam, kad turim stovėti ir laukti. Kaune buvom 12-tą nakties per tą laukimą.

Kosmaras

Kosmaras portretas
Bardakas!

Ieva

Ieva portretas
Tai išmokit planuoti laiką - atvykite diena vėliau ir išvykite diena vėliau. Pabodo tie verkšlenimai, kaip jums blogai, kiek eilėj stovėt eilėj reikia. Nu neperbrisi marių, nors tu ką.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių