Klaipėdiečiai negaili keiksmų – mieste dygsta dar vienas sąvartynas

Netoli Šilutės plento esančiame miškelyje klaipėdietis užfiksavo pasibaisėtiną vaizdą. Žmonėms akis bado prekybos bazės teritorijoje, prie buvusio pieno kombinato, suverstos krūvos statybinių atliekų.

Interneto socialiniuose tinkluose klaipėdietis pasidalijo video medžiaga, kurioje matyti teršiama teritorija. Šiukšlintojams internautai negailėjo riebios kritikos.

Dėl nelegalaus sąvartyno klaipėdiečiai jau anksčiau kreipėsi į Klaipėdos savivaldybę, tačiau kol kas jokios reakcijos esą nesulaukė.

Pirmadienį Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis žadėjo, kad kontrolieriai  nuvyks į vietą ir įvertins situaciją.

Informuotas buvo ir Klaipėdos miesto aplinkos apsaugos inspekcijos viršininkas Romualdas Dužinas. Pirmadienį popiet viršininkas teigė, kad aplinkosaugininkai vis dar ieško kaltininkų. Teritoriją bus liepta sutvarkyti.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zita

Zita  portretas
Jau pradejo atliekas su visokiais blokais vezti ir i mano nuosava zemes sklypa,esanti Mickuose.Ka daryti?

Aris

Aris portretas
Būkime biedni, bet teisingi. Juk ne iš mėnulio tos šiukšlės, patys šiukšinam savo mieste,o jeigu ne patys tai mūsų kaimynai,draugai ar šiaip pažįstami. Praeidami pro šalį galvą į šoną nusukam,apsimetam kad nematom,juk dar gali į galvą gauti,geriausiu atveju ant trijų raidžių pasiųs. O gamtosaugininkai su savivaldybės specais tikrai stebina. Tokia armija valdininkų išlaikomų iš mokesčių mokėtojų pinigų kol laikraštyje neperskaito nežino kas mieste dedasi.

Ka veikia atsakingi zmones?

Ka veikia atsakingi zmones? portretas
Nesuprantama, juk nelike nepriziurimu plotu, arba privati valda , arba valdiska, kuria priziuri buriai zmoniu,dirbanciu valdiskose istaigose ir islaikomi is mokesciu moketoju.......vien Liepu gatves pastate ju priskaiciuojama puse tukstancio....ka reikia veikti per dienu dienas, esant komp., kur reikalinga tik klavisus nuspausti.....
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių