Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiai prieškalėdinėje mugėje sėmėsi dovanų idėjų

2021-11-20 20:49

„Mugių centras“ uostamiesčiui padovanojo prieškalėdinę mugę „Stilius ir skonis“. Šiandien Švyturio arenoje klaipėdiečiai išvydo įvairias dovanų idėjas. Prekybininkų stalai mirgėjo ne vien akis traukiančiais papuošalais ar žieminėmis pirštinėmis, bet ir alkoholiniais gėrimais, pikantiškais prieskoniais, sūriu ir kitomis grožybėmis.

Mugė „Švyturio“ arenoje prasidėjo šiandien 10 val. ir tęsis iki rytojaus 16 val.

Renginys padeda sutaupyti laiką besijaudinantiesiems dėl artėjančių švenčių ir ieškantiems naujų idėjų, kadangi čia galima atrasti dovaną net pačiam išrankiausiam.

Organizatoriai pažadėjo, kad mugėje rasite dizainerių drabužių, papuošalų ir kitų vienetinių aksesuarų bei suvenyrų iš medžio ir keramikos, kurie ne tik papuoš jus ir jūsų namus, bet ir bus puiki dovana jūsų artimiesiems.

Įėjimas nemokamas, tačiau būtinas galimybių pasas.

Pasak įmonės „Mugių centras“ vadovės Ritos Budginienės, renginio idėją savotiškai inspiravo pandemija.

„Sumanymas kilo dėl pandemijos, kad žmonės iš anksto pasiruoštų, nusipirktų rūbų ir dovanų. Mes niekada nežinome, kada vėl galime būti uždaryti“, – teigė R.Budginienė.

Iš viso per abi dienas į „Švyturio“ areną susirinko net 5 tūkst. žmonių su galimybių pasais.

„Didžioji dalis, 3 tūkst., buvo šeštadienį, o sekmadienį – šiek tiek mažiau, bet vis tiek gana geras srautas“, – teigė vadovė.

Mugėje vyravo labai įvairus asortimentas.

„Buvo Lietuvos kūrėjų, dizainerių rūbų, papuošalų, odos gaminių. Maistas – kelių rūšių, buvo gurmaniškų gaminių, įvairių brandintų sūrių, sraigių. Taip pat gerai sekėsi ir dizaineriams. Dažniausiai buvo perkami rūbai, aksesuarai ir gurmaniškas maistas“, – pastebėjo R.Budginienė.

Jau pradėta tartis dėl kitų metų prieškalėdinės mugės datos. Vadovė tikisi, kad ateityje renginys taps miesto tradicija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų