Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečius kvies į parodą "Baltijos maistas"

2009-10-21 13:37
Verta: po devynerių metų pertraukos organizuojamoje parodoje "Baltijos maistas –  2009" lankytojai galės ne tik paragauti įvairių produktų bei jų įsigyti, bet taip pat į šį renginį...
Verta: po devynerių metų pertraukos organizuojamoje parodoje "Baltijos maistas – 2009" lankytojai galės ne tik paragauti įvairių produktų bei jų įsigyti, bet taip pat į šį renginį... / DMN archyvo nuotr.

Beveik prieš dešimtmetį organizuota, o po to primiršta paroda "Baltijos maistas" vėl atgyja – jau šį savaitgalį ji šurmuliuos Ledo arenoje.

Pasak įvairių parodų bei mugių organizatorės bendrovės "Expo Vakarai" atstovų, šiemet po devynerių metų pertraukos nutarta vėl atgaivinti anksčiau itin populiarią ir jau tradicine spėjusią tapti specializuotą maisto, gėrimų ir technologijų ekspoziciją.

Nors paroda bus rengiama po ilgos pertraukos, jos iniciatoriai įsitikinę, kad ji bus ne ką mažiau populiari nei būdavo anksčiau. Savo produkciją bei gaminius čia pristatys per 60 bendrovių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Lenkijos.

Organizatoriai žada, kad į parodą užsukę lankytojai turės galimybę ne tik pigiau nei parduotuvėse įsigyti įvairių ekologiškų maisto gaminių, bet taip pat jų paskanauti. Čia bus gausu duonos, pyragų, saldumynų, mėsos bei sūrio gaminių, medaus, o taipogi ir alaus iš įvairių šalių degustacijų. Klaipėdiečiai galės ragauti čekiško, vokiško, belgiško ir kitų šalių alaus.

Pasak bendrovės "Expo Vakarai" vadovo Sauliaus Savickio, lankytojams bus pristatomas ne tik maistas ir gėrimai, bet ir įvairios jo įpakavimo technologijos, priemonės restoranams, kavinėms, įvairūs indai, puodai bei kita, kas reikalinga virtuvėms.

Renginį papuoš įspūdingi meno kūriniai iš vaisių, kuriuos pristatys vaisių pjaustytoja Renata Pranaitytė. Kaip tokiomis ekspozicijomis papuošti šventinį stalą, galės išmokti ir parodos lankytojai – R.Pranaitytė vaisių pjaustymo meno pasiryžusi pamokyti visus norinčiuosius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų