Klaipėdoje bendrijos pirmininkas už gyventojų pinigus pirko ginklus

Gyvenamųjų namų bendrijos "Rumpiškė" gyventojai, sukilę prieš daug metų nepakeičiamą pirmininką, nustėro sužinoję, kad už jų pinigus buvo įsigyti ir du pistoletai.

Gyvenamųjų namų bendrijos "Rumpiškė" gyventojai, sukilę prieš daug metų nepakeičiamą pirmininką, nustėro sužinoję, kad už jų pinigus buvo įsigyti ir du pistoletai.

Šią savaitę dienraštyje "Klaipėda" aprašytos rietenos bendrijoje, atrodo, ne tik nerimsta, bet ir dar labiau aštrėja.

Beveik metus reikalavę suteikti jiems progą susipažinti su bendrijos dokumentais, pirmadienį vakare penkių namų atstovai atvyko į kontorą. Ant stalo buvo sukrautas visas kalnas segtuvų.

Tokia dokumentų gausa gyventojų neišgąsdino. Jie netruko atsirinkti, kurie popieriai juos labiausiai domino, ir atrado neįtikėtinų dalykų.

Nors segtuvų su sąskaitomis bei kitais oficialiais popieriais buvo labai daug, žmonės tarp jų nepasiklydo ir aptiko daug klausimų sukėlusių dalykų.

Bene labiausiai juos šokiravo ilgalaikio bendrijos turto nurašymo akte užfiksuotas faktas, jog 2000-aisiais bendrijos vardu buvo įsigyti du dujiniai revolveriai.

Kiekvienas ginklų kainavo apie pusę tūkstančio litų.

Pasak dokumentų, po septynerių metų jų likutinė vertė buvo vos vienas litas.

Žmonės svarstė: vejapjovė, kompiuteris, telefonas – šie pirkiniai logiškai suprantami ir pateisinami. Bet kam gyvenamųjų namų bendrijos administracijai ginklai?

Ilgametis bendrijos pirmininkas Sigitas Remėza "Klaipėdai" teigė, kad ginklą įsigijo savigynai. Mat 2000-aisiais bendrijos darbuotojams algos būdavusios mokamos ne per banką, o grynais.

Tad tekdavę neštis nemenkas pinigų sumas.

"Be to, mūsų kontora kartą buvo apiplėšta. Reikėjo turėti būdų apsiginti nuo nusikaltėlių, – tikino S.Remėza. – Tuo metu buhalterio pareigas ėjo vyras. Kai pamatė, kad nusipirkau ginklą, ir jis užsinorėjo. Todėl nupirkome antrą."

Bendrijos pirmininkas tvirtino, kad pats sumokėjo pinigus už revolverį, kuriuo naudojosi, o tai patvirtinantys dokumentai neišliko.

"Praėjo trylika metų, neprivalu tiek laiko laikyti sąskaitų-faktūrų", – tikino S.Remėza.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bigman

bigman portretas
dar negavus siltos vietos pirmininko poste apsimelavo tariamai busimoji pirmininke . netinkamus jai komentarus cenzuroja, kad kas nors neisteptu jai balto kailiuko .ir visa tai tik pradzia . netikekit jai ir nebalsokit . tokiu pavyzdziu jau turime labai daug ,kai patikim savo gerove i rankas svetimas. prisiziurejo i seimunus ir tai pat daro

bigman

bigman portretas
po visotinio susirinkimo vasiliauskaite parode savo veida. jis daugiau buvo panasus i apatini, kuri reikia pasodinti bet kokia kaina i minksta kede. jos kultura bendravimo su zmonem parodo ant kiek prastos musu ,aukstojo issilavinimo duodancios institucijos , kuriose idedamas i galva ne protas, o zveriski inkstinktai islikti gyvam musu kapitalizmo laikais , kai darbo neturintis zmogus pasiryzes bet kam ikasti , kaip shakalas, nekreipdamas demesio net i kvapa . TOKI ZMOGU NORI MATITI KASDIEN ja palaikantis burys nejismaneliu , kurem greiciausiai pazadeti postai valdymo aparate . AR NUO TO PAGERES REIKALAI BENDROVEI , stai kur slypi klausymas.

nu jo

nu jo portretas
paskaičiau visus komentarus. ir klausimas. kodėl ta vasiliauskaitė dar ne teisme, jei jau tokia šmeižikė? ar tik rašyti ir plepėti sugebat komentatoriai. jei jau šmeižia - teismas. o dėl to kito pirmininko, tai jį matau pajudino ir lenda galai. kolkas iš šono matosi, kad tas senas pirmininkas prisidirbęs. nepamirškite dar kostiumo jam nupirkti, kad gražus reprezentuotų savo bendriją. na ir apsauga papildomai nepamaišytų. gyventojai tokie patenkinti tiek metų, neturėtų prieštarauti.
VISI KOMENTARAI 76

Galerijos

Daugiau straipsnių