Klai­pė­dos darb­da­viai tie­sia ran­ką uk­rai­nie­čiams: susidomėjimas – nemažas

Padėti susirasti darbą ir kuo sėkmingiau įsitvirtinti visuomenėje – tokiu tikslu Užimtumo tarnybos Klaipėdos skyrius, miesto savivaldybė bei viešoji įstaiga "Klaipėda ID" Ukrainos piliečius kviečia į Kontaktų mugę.

Kontaktų mugėje dėmesys bus skirtas pramonės, prekybos ir paslaugų sektoriams.

Susitikimo su Ukrainos piliečiais metu darbdaviai pristatys savo veiklą, o su besidominčiuoju tam tikra sritimi ar veikla darbdavys susitiks atskiro pokalbio.

Ukrainos piliečiai susitikti su įmonių atstovais kviečiami Kultūros fabriko patalpose Bangų g. 5A. Susitikimas vyks balandžio 7 d. nuo 11 iki 17 val.

Viešosios įstaigos "Klaipėda ID" talentų projektų vadovė Kristina Postornak patikino, kad renginyje dalyvauti jau užsiregistravo devynios įmonės.

"Planavome, kad jų bus dešimt, bet, manau, kad per kelias dienas atsiras ir dar viena. Įmonių registracija užsiima Užimtumo tarnyba, mes bendradarbiaujame su jais, bandydami centralizuoti ukrainiečių įdarbinimą. Žmonių susidomėjimas taip pat nemažas, užsiregistravusiųjų yra per 60", – teigė K.Postornak.

Užimtumo tarnyba kol kas atrenka tas įmones, ne tik iš Klaipėdos, bet ir iš Kretingos ar Gargždų, kurios galėtų įdarbinti iškart ne po vieną, o po penkis ir daugiau ukrainiečių.

"Bus du tokie renginiai, vienas vyks šį ketvirtadienį. Ten kviečiami potencialūs darbdaviai – pramonės bendrovių atstovai, o kitą ketvirtadienį darbuotojų dairysis paslaugų įmonės", – patikslino K.Postornak.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojedarbdaviaiUkrainaKontaktų mugė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių