Klaipėdos Naująjį turgų sudrebino cirko artistai

Naujajame turguje šmirinėjančius žmones ir jo prekybininkus maloniai nustebino cirkininkų pasirodymas. Lydimi milžiniško liūto, artistai išdarinėjo pavojingus triukus, jautresnius žmones priversdami net krūpčioti.

Naujajame turguje šmirinėjančius žmones ir jo prekybininkus maloniai nustebino cirkininkų pasirodymas. Lydimi milžiniško liūto, artistai išdarinėjo pavojingus triukus, jautresnius žmones priversdami net krūpčioti.

Ketvirtadienį turgus paviljonai užsipildė ne tik žmonių, bet ir cirko artistų šurmuliu. Iš kito Lietuvos galo jie atvyko pasveikinti prekiautojų su artėjančiomis šventėmis ir perduoti šilčiausius administracijos linkėjimus.

Atlikėjai pritraukė didelį būrį smalsuolių. Bene didžiausių plojimų sulaukė „Baltijos cirko“ žonglierių alytiškių brolių Kundrotų pasirodymas su kopėčiomis. Cirkininkai apsilankė visuose turgaus paviljonuose.

Pasak Naujojo turgaus direktoriaus Viačeslavo Karmanovo, nuotaikingu numeriu tradiciškai norima padėkoti visiems čia savo produkciją siūlantiems žmonėms.

„Tiesiog dėkojame už tai, kad metai iš metų prekybininkai yra kartu su mumis. Pernai surengėme muzikinį sveikinimą, o šįsyk visai simboliškai į turgų pasikvietėme cirką. Stengiamės nepamiršti savo svarbiausių žmonių, be kurių nebūtų turgaus bei sudaryti pačias geriausias sąlygas prekybai. Taip pat norime būti patrauklūs lankytojams, kad jie veržtųsi pas mus“, – šypsojosi pašnekovas.

Naujajame turguje šiuo metu prekiauja apie 400 prekybininkų. 300 iš jų – nuolatiniai. Anot V. Karmanovo, vasaros metu ar prieš šventes prekiautojų ir lankytojų būna keliskart daugiau nei įprastai. Gruodžio 22–24 dienomis turgavietės laukia pats intensyviausias metas.

Šiemet turgus pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos ūkininkais iš įvairių šalies kampelių – Šiaulių, Panevėžio, Kauno. Čia jie siūlo savo aukštos kokybės lietuviškus gaminius: nuo mėsos ir žuvies produktų iki medaus ar kiaušinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šou iš neturėjimo ką veikti?

šou iš neturėjimo ką veikti? portretas
mane maloniai nustebintų ,jei visi turgaus maisto prekeiviai butų apvilkti švariais baltis chalatais,o tokie cirkai tai tik todėl, kad neturi kuo užsiimti tokių mažų Klaipėdos savivaldybės UAB-ų direktoriai , ar nepakaktų vieno turgaviečių direktoriaus vienos buhalterijos , du turgeliai du diorektoriai kokia kvailybė ,kurios nepastebi nežinau ar protingi miesto politikai

:)

:) portretas
taip nustebino, visai dienai pralinksmino

Askaridė

Askaridė portretas
Karmanovas kišenvagiams sąlygas palengvino. :-)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių