Klaipėdos policija ieško berniuko skulptūros niokotojų

Praėjusią savaitę M.Mažvydo alėjoje kažkas nugriovė bronzinio berniuko su uostamiesčio herbu skulptūrą. Iki šiol dėl šio įvykio niekas taip ir neparašė oficialaus pareiškimo, todėl Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate nebuvo pradėtas ikiteisminis tyrimas ir asmenys, įvykdę šią nusikalstamą veiką, iki šiol nesurasti.

Uostamiesčio policija  praneša, kad, nors ir negautas oficialus pareiškimas apie šį įvykį, 2-ajame policijos komisariate šis faktas yra užregistruotas. Policijos pareigūnai renka medžiagą, o vėliau bus priimtas procesinis sprendimas - pradėti ikiteisminį tyrimą ar ne.

M.Mažvydo alėjoje esanti vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo, kaip naktį keturi labai neblaivūs jaunuoliai tyčia nugriauna bronzinio berniuko skulptūrą ir nueina toliau, tačiau minėtas vaizdo įrašas yra nelabai kokybiškas, todėl sunku atpažinti piktadarius.

Informaciją apie šį įvykį renkantys policijos pareigūnai prašo gyventojų, pažinusių bet kurį iš nufilmuotų asmenų, pranešti apie tai tel. 35 42 00 arba bendruoju pagalbos numeriu 112.


Šiame straipsnyje: berniuko skulptūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių