Kretingos savivaldybės administracijos direktorius paliko pareigas

  • Teksto dydis:

Kretingos savivaldybės administracijos direktorius Povilas Černeckis paliko užimamas pareigas. Paskutinė jo darbo diena buvo sausio 29 d. Pranešama, kad P. Černeckis iš savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų traukiasi dėl sveikatos priežasčių.

„Kretingos rajono savivaldybės administracija praranda itin kompetentingą vadovą, iš viso savivaldybėje išdirbusį daugiau nei du dešimtmečius. Gerbiu direktoriaus priimtą sprendimą, kurį lėmė nuo jo paties ir visos mūsų komandos nepriklausančios priežastys. Esu labai dėkingas P. Černeckiui už išskirtinį atsidavimą savo darbui, jo atsakingumą ir profesionalumą“, – sakė Kretingos rajono savivaldybės meras Antanas Kalnius.

Kretingos mero teigimu, sulaukus būtinų specialiųjų tarnybų pažymų, į atsilaisvinusias savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas numatoma skirti Vilmą Preibienę.

38-erių V. Preibienė šiuo metu eina Kretingos rajono savivaldybės tarybos nario pareigas, dirba Kretingos rajono Darbėnų gimnazijoje direktoriaus pavaduotoja ugdymui, fizikos mokytoja.

Anksčiau moteris dirbo Grūšlaukės mokyklos-daugiafunkcio centro pavaduotoja ūkio reikalams bei kt.

Ji yra įgijusi matematikos bakalauro kvalifikacinį laipsnį Klaipėdos universitete, fizikos mokytojos specialybę Lietuvos edukologijos universitete, baigė pedagogikos studijų programą Šiaulių universitete.

Kaip ir P. Černeckis, V. Preibienė yra politinio komiteto Kretingos kraštas narė.

V. Preibienei pradėjus eiti savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas, dėl nesuderinamų pareigų jai teks atsisakyti Kretingos rajono tarybos nario pareigų.

Jos vietą rajono taryboje turėtų užimti P. Černeckis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Oho ir taip buna.Nepakeiciamu nera.

Anonimas

Anonimas portretas
Aplamai Kretingoje burdakas stabilus,plaunat žmonių pinigus kaip teikiant.Pradedant tarkim kas susiję su bešeimininkių ir neprižiūrimais gyvūnais.Žmonės skambina visus metus kitom prieglaudoje dėl gyvūnų pagal PSP programą,gaišenų,ar taip paėmimo,nes VŠĮ BŪK MANO DRAUGAS nesugeba atlikti darbo.O gal kaip tik atvirkščiai?Gal savivaldybė kalta?Nes būk mano draugas žmonėms dažniausiai atsako,kad savivaldybė neapmoka?Tai kieno kaltė

Anonimas

Anonimas portretas
Supyko Kretingos patryjotas kad negavo pinigu kaip rajono meras kad palaikytu burzuju chemijos nuodu gamyklos statybas Darbenuose tai ir nusispjove i tas varganas kapeikas kuri vadina alga ir isejo. Ka cia dabar dar Zemaitijoje parduoti nes vaikuciai alkani klykia.?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių