LKL Žvaigždžių diena: lietuviai – legionieriai 115:98

Klaipėdoje vykstančioje LKL Žvaigždžių dienoje vėl triumfavo lietuviai, nugalėję legionierių komandą.

Po pirmojo kėlinio 34:33 pirmavo lietuviai, tačiau antrajame kėlinyje pranašesni buvo legionieriai, kurie išsiveržė į priekį rezutatu 58:55.

Poilgosios pertraukos linksmiu, bet ir kovingiau buvo nusiteikę mūsų šalies krepšininkai, todėl jie vėl išsiveržė į priekį - 83:77.

Ketvirtajame kėlinyje lietuviai iniciatyvos nebepaleido, tad šventė pergalę rezultatu 115:98.

Įspūdingiausiu nugalėtojų komandos žaidėju pripažintas Jonas Valančiunas. Jis buvo ir rezultatyviausias varžybų žaidėjas - pelnė 25 taškus.

Legionerių komandoje įspūdingiausio žaidėjo titulą pelnė Sonny Weemsas, kuris varžybose pelnė 21 tašką. 

Tarpysavyje kovojusias lietuvių ir legionierių komandas savo balsais sudarė krepšinio aistruoliai. Jie  išrinko jų starto penketus ir paskyrė trenerius.

Lietuvių komandos starto penketas: Mantas Kalnietis, („Žalgiris“), Renaldas Seibutis („Lietuvos rytas“), Mindaugas Kuzminskas („Žalgiris“), Paulius Jankūnas („Žalgiris“), Jonas Valančiūnas

(„Lietuvos rytas“). Šios ekipos treneris Antanas Sireika („Šiauliai“).

Legionierių komandos starto penketas: Tyrese‘as Rice‘as („Lietuvos rytas“), Marko Popovičius („Žalgiris“), Sonny Weemsas („Žalgiris“), Lawrence'as Edwardas Robertsas („Lietuvos rytas“),  Milovanas Radovičius („Žalgiris“). Komandai diriguos treneris Aleksandras Trifunovičius („Žalgiris“).

9247 balsai

Paskutinį kartą taip sudarytos legionieriai ir lietuviai rungtyniavo LKL „Žvaigždžių dienoje“ 2011-iaisias metais. Tuomet Šiaulių arenoje 122:114 triumfavo mūsų šalies krepšininkai, o efektingiausiu rungtynių žaidėju buvo pripažintas „Lietuvos ryto“ ekipos aukštaūgis Jonas Valančiūnas.

Iš viso „Lietuvių“ ir „Time team“ komandų dvikovos buvo surengtos devynis kartus. Ir net septynis kartus iš jų laimėjo mūsų šalies krepšininkų rinktinė. Legionierių ekipa lietuvius įveikė vienintelį kartą - 2005 metais Vilniuje vykusioje LKL Žvaigždžių dienos šventėje, o naudingiausiu tų rungtynių žaidėju buvo pripažintas Kauno „Žalgirio“ puolėjas amerikietis Tanoka Beardas. 2007 metais taip pat Vilniuje vykusioje LKL „Žvaigždžių dienos“ šventėje buvo užfiksuotas neįprastas rezultatas. Rungtynės tarp „Lietuvių“ ir LKL lygoje rungtyniaujančių geriausių užsienio krepšininkų baigėsi lygiosiomis –108:108. Tuomet naudingiausio žaidėjo prizą gavo ne vienas, kaip įprasta, o du krepšininkai. Legionierių ekipoje naudingiausiu buvo pripažintas „Lietuvos rytui“ atstovavęs Kareemas Rushas, o lietuvių gretose tokį įvertinimą gavo žalgirietis Jonas Mačiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bzz

Bzz portretas
Užkniso tas jūsų LKL.Jau rašyti nėra apie ką tik apie tą runkelių kašę.Ar Klaipėda niekuo daugiau negyvena?

TO 1

TO 1 portretas
PRITARIU,GERIAU PARASYTU APIE ROMANOVO EILERASCIUS APIE ZALGIRISA

senelis

senelis portretas
Je lietviai butu vieningi ir protingai mastantys zmones jie sukurtu viena komanda vardu ZALGIRIS nereiketu nei sokoladiniu nei sampaniniu ar picos zaideju jie gintu Lietuvos garbe ir mes sirgaliai ir visi kiti Lietuvos gyventojai sirgtume uz musu milzinu sauniu lietuviu komanda.Ne butu nei kovensku nei vilensku ,butu galinga LIETUVA.Aisku be musu visu gerbiamu politiku.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių