Pereiti į pagrindinį turinį

Nepartiniai klaipėdiečiai į rinkimus nesiveržia

2010-11-30 05:01
Nepartiniai klaipėdiečiai į rinkimus nesiveržia
Nepartiniai klaipėdiečiai į rinkimus nesiveržia / DMN nuotr.

Klaipėdoje kol kas tik vienas žmogus panoro savarankiškai siekti miesto tarybos nario mandato. Nepriklausomų kandidatų kitose apskrities savivaldybėse taip pat nėra gausu.

Paraišką tapti savarankišku politinės kampanijos dalyviu pateikė iki šiol politikoje nedalyvavęs statybininkas. Vyriausioji rinkimų komisija jį jau įregistravo kaip pretendentą į kandidatus dalyvauti rinkimuose. Norint tapti tikru kandidatu, jam dar reikės surinkti 460 klaipėdiečių parašų. Šiam darbui laiko yra iki kitų metų sausio 17 d.

Kiti partijoms nepriklausantys asmenys teikti paraiškas tapti savarankiškais politinės kampanijos dalyviais ir gauti parašų rinkimų lapus gali iki gruodžio 24-osios.

Klaipėdos apskrityje yra tik trys žmonės, kurie kol kas pareiškė norą savarankiškai dalyvauti rinkimuose į savivaldybės tarybą. Be klaipėdiečio, savarankiškais politinės kampanijos dalyviais yra įregistruota po vieną kretingiškį ir Klaipėdos rajono gyventoją.

Šalyje savarankiškai dalyvauti kitų metų vasario 27-ąją vyksiančiuose rinkimuose iš viso pasiryžo 90 kandidatų. Daugiausia jų yra Vilniuje ir Mažeikių rajone.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų