Pereiti į pagrindinį turinį

„Nesė Whisky Bar“ – gidas į jaudinančių atradimų pasaulį

2014-02-24 08:37
DMN inf.

Savaitgalį Klaipėdos „Nesė Pramogų bankas“ pakvietė gausų svečių būrį į naują viskio barą. Oficiali atidarymo data – vasario 21-oji, sutapusi su Tarptautine gidų švente, pasirinkta neatsitiktinai: „Nesė Whisky Bar“ pretenduoja tapti patyrusiu palydovu į 600 metų istoriją skaičiuojančio viskio pasaulį.

Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga. Svečiai: vieni pirmųjų, apsilankiusių naujoje pramogų oazėje, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo žmona Inga.

Savaitgalį Klaipėdos „Nesė Pramogų bankas“ pakvietė gausų svečių būrį į naują viskio barą. Oficiali atidarymo data – vasario 21-oji, sutapusi su Tarptautine gidų švente, pasirinkta neatsitiktinai: „Nesė Whisky Bar“ pretenduoja tapti patyrusiu palydovu į 600 metų istoriją skaičiuojančio viskio pasaulį.

Šventiniame atidaryme dalyvavusieji įvertino pagrindinius naujos pramogų vietos akcentus: 30 sėdimų vietų komfortišką poilsio zoną, nestandartinį sodrių spalvų interjerą, H formos barą ir jo pasididžiavimą – 109 rūšių viskio kortą.

Prie viskio siūlomi gurmaniški užkandžiai iškalbingais pavadinimais. Kokio skonio galėtų būti „Jūreivio sapnas“ ar „Pokeris“? Mintys bėga tolyn – ekranuose sukasi viskio gaminimo vaizdai.

Atrodo, viskas apgalvota iki smulkmenų – stilinga, kompaktiška, logiška.

Praktiškas ir sykiu elegantiškas erdvės zonavimas puikiai tinka didesnių kompanijų poilsiui, jaukiam draugų vakarojimui, dalykiniams susitikimams ar maloniam atokvėpiui po darbo.

Ore tvyranti atradimų aura skatina ragauti: baras siūlo įvairaus lygio viskio degustacijas – pradedantiesiems, pažinusiems ir patyrusiems. Viskių kortoje pristatyta ne tik šimtmečius tradicijas puoselėjančių viskio gamintojų šalys – Škotija, Airija, JAV, Japonija ir Kanada, bet ir kitokio viskio skonio bei kvapo kūrėjai.

„Nesė Whisky Bar“ kiekvienoje detalėje atsispindinti kokybė ir modernios klasikos sprendimai, sujungiantys istoriją su naujųjų laikų inovacijomis, – tai, kas ne tik traukia akį, bet ir stebina.

Senosios Klaipėdos nuotraukos, legendinių įžymybių – T.Džefersono, H.Murakamio, M.Tveno citatos apie viskį, naujosios istorijos trofėjai – veidrodžiuose šviečiantys vaizdo ekranai ir šalia įsikūręs XXI amžiaus kazino. Tokiu būdu interjerą kūręs dizaineris Aidas Balčiūnas sujungė praeitį, dabartį ir ateitį.

Ir tai dar ne viskas. Kai atrodo, kad viskas apžiūrėta ir patirta, dėmesio reikalauja baro „Nesė Whisky Bar“ karalienė – viskio statinė, savo šimtmečius brandinta jėga išjudinanti metalinius dantračius, sukančius visą pasaulį simbolizuojantį gaublį. Ne veltui sakoma: „Meilė valdo pasaulį, bet viskis suka Žemę du kartus greičiau“. Genialumas slypi paprastume: žavingas ir dar nematytas sprendimas.

„Mes neišsaugojome pirmųjų viskio statinių, kurias škotai ir anglai atgabeno į Lietuvos pajūrį dar XVII amžiaus pabaigoje. Tačiau mes norime kurti naują istoriją senąją Klaipėdą menančiame pastate Teatro aikštėje“, – teigė „Nesė Pramogų banką“ valdančios kompanijos „Nesė Group“ valdybos pirmininkas Kazys Paulikas.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų