iš patirties galiu pasakyti , kad čia jokie ne pažeidimai tai formalios priežastys. Tarkim kryžminė tarša tai beveik visose įstaigose yra jei pastatas nebuvo būtent šiai veiklai pastatytas ir jis nėra senesnis nei 15 metų, atsekamumas tai etiketės neįklijavo į sąsiuvinį laiku, kai valgyklose iš principo nėra tam net vietos numatytos, kur paviršiai naudojami mėsai pjaustyti, paskui bėga moteriškės su žirklėmis ir popieriniais klijais į tuos sąsiuvinius klijuoti, temperatūrų nesilaikymas jei atėjo vietoj 15 vaikų -10 vaikų liko 5 porcijos nesuvalgytos, atbėga veterinarija ir op pažeidimas - maistas atšalęs, o kad jo niekas ir nevalgys niekam nerūpi.
plautuvės reikalingos sutinku, tik nesuprantu kaip įstaiga išvis gavo leidimą pradėti veikti kai nėra plautuvių ir gamybos zonų. Kai skaičiau į tai neatkreipiau dėmesio, bet dėl kitų niuansų aš paaiškinau.
Aš tik dėl to varškės apkepo nesupratau. Ar jis visą laiką turi būti karštas ? Gal kas gali patarti kaip tai padaryti, nes kartais kepu ženkliai mažesnį, bet jis vistiek atšala.
Spėčiau, kad jis atšąlo nes pritrūko vaikų ir jo niekas dagiau ir nebevalgys, bet formaliai prisikabinti veterinarams to užtenka. Jei tas apkepas būtų atšalęs iki pateikiant maistą tada sutikčiau, kad tai pažeidimas, bet kaip matome nuotraukoje puse jau suvalgyta tai patikrinimas buvo po maitinimo.
bauda jei nebuvo pakeista, tai būdavo 7 eurai ir 50 centų jei pirmą kartą, bet iš esmės antro karto būti ir negali, nes baudą gali nukreipti vis kitam žmogui.
jau senai yra laikas vykdyti neplaninius patikrinimus mokyklose, darzeliuose, nes nuo pazeidimu priklauso ir vaiku sveikata. Gal pagaliau pradekime dirbti nors vaiku labui.
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)