Pajūryje ateina grybautojams maloniausias laikas

Savaitgalį ir kitą savaitę orai bylos apie vasaros pabaigą. Nors žadama, kad vis dar bus gana šilta, lietūs dažną dieną primins: ruduo – ant nosies. Nemaloniausia diena gali tapti šeštadienis.

Šiandien pietvakarių vėjas stiprės iki 13 m/s, o gūsiuose pūs ir dar stipriau. Pajūryje siautės ciklonas, todėl visą dieną smarkiai lis. Termometro stulpelis vargu, ar pasieks 20 laipsnių žymą.

Sekmadienis numatomas malonesnis, naktį neturėtų lyti, dieną galimas nedideli krituliai, įdienojus sušils iki 19–21 laipsnio aukščiau nulio.

Pirmadienis gali būti lietingas, vėjas rims ir pūs iš šiaurės ar šiaurės vakarų, naktis dar bus maloni – 14–16 laipsnių, dieną įšils iki 20 laipsnių.

Antradienį numatomas atokvėpis nuo lietaus, dieną šiaurės rytų vėjo greitis stiprės iki 5–10 m/s, diena bus maloniai šilta – termometrai rodys 18–20 laipsnių.

Trečiadienį vėjas vis dar bus nestiprus, naktį bus giedra, dieną protarpiais galimas nedidelis lietutis, temperatūra laikysis apie 20 laipsnių.

Labai panašūs orai gali būti ir ketvirtadienį, vėjas suksis iš pietų ar pietvakarių, naktį numatomi negausūs krituliai, dieną palis daugiau, naktį bus šilta – 14–16 laipsnių, dieną vis dar laikysis apie 18–20 laipsnių aukščiau nulio.

Penktadienis galbūt bus be žymesnių kritulių, naktis jau numatoma vėsesnė, iki 15 laipsnių, dieną, kaip ir visą savaitę, termometrai rodys apie 20 laipsnių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stogas

stogas portretas
...-kur eini?......- i miska.....- ka ten veiksi?...-savaitgalis gi, einu pasikulturinti....- o kur tu tuos grybus desi?.......- cha cha, tu apie mane labai blogos nuomones....

jo-jo

jo-jo portretas
kur cia sestadieni, ir ne tik benueisi.....tik i miska....dziaugsmo baravyku pilna..jei stogas dar nenuvaziavo....o jei nuvaziavo -uzsiimkit buitiniu alkoholizmu prie televizoriaus....

tam baravykas

tam baravykas portretas
Tu esi vatnykas baravykas skeltanagis
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių