Po publikacijos dienraštyje „Klaipėda“ – ramesnis gyvenimas

Savo katei prie radiatorių vamzdžio šlapintis leidęs klaipėdietis po publikacijos dienraštyje „Klaipėda“ suskubo į bendrovės „Jūros būstas“ administraciją ir leido nupjauti surūdijusį vamzdį.

Praėjusią savaitę „Klaipėda“ rašė apie kelis dešimtmečius nuo nevalyvo kaimyno kenčiančią Naikupės gatvės vieno daugiabučio namo gyventoją.

Ne kartą užliejęs žemiau gyvenančios moters butą, pastaruoju metu kaimynas visiškai nesirūpino šildymo vamzdžiu.

Katės kelerius metus šlapinamas vamzdis surūdijo. Kad ir kokių tarnybų darbuotojai bandė patekti į jo butą, vyras vidun neįsileisdavo.

Baimindamasi, kad prasidėjus šildymo sezonui vamzdis netrūktų, moteris pradėjo skambinti visais įmanomais pavojaus varpais.

Po straipsnio dienraštyje vyras nuskubėjo į namą administruojančią bendrovę ir patikino įsileisiąs į savo butą darbininkus. Buvo akivaizdu, jog jis baiminosi gresiančių sankcijų.

Problema buvo išspręsta netrukus – surūdijusį vamzdį darbininkai išpjovė ir jį pakeitė nauju.

Žemiau gyvenančios moters bute pasklido bjauri kačių šlapimo smarvė, bet klaipėdietė džiaugėsi, kad gali ramiai miegoti nesibaimindama avarijos.

Bendrovės „Jūros būstas“ vadovas Virginijus Dobrovolskas teigė, kad vyras nebus baudžiamas ir jokių papildomų išlaidų dėl atliktų darbų nepatirs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių