Policijos pareigūnai ragina uostamiesčio gyventojus vienytis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį vakare Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus bendruomenės pareigūnai bei Kaipėdos miesto 2-ojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus tyrėja organizavo prevencinę akciją, skirtą žmonių saugumui, saugios aplinkos puoselėjimui. Policijos pareigūnai bendravo su gyvenamųjų namų bendrijų pirmininkais bei ragino kurti „Saugios kaimynystės“ grupes.

Akcentuota, kad, gyvenant bendruomenėje, reikia rūpintis ne tik savo gerbūviu, bet ir, pastebėjus negatyvius reiškinius, imtis priemonių juos išgyvendinti, nes ten, kur gyvena aktyvūs piliečiai, nusikaltimų, nelaimingų atsitikimų įvyksta mažiau arba visai jų išvengiama.

Policijos pareigūnai gyventojams paaiškino, kad pakabinta iškaba su užrašu „Saugi kaimynystė“ tarsi perspėja asmenis, linkusius į nusikaltimus, jog čia nevalia vogti, nes būsi pastebėtas ir perduotas policijos pareigūnams. Pareigūnai išdalino lankstinukus su patarimais, kaip gyventi saugiau.

Pareigūnai priminė gyventojams, kad vieningi ir budrūs kaimynai gyvena saugiau. Norintys įkurti saugios kaimynystės grupę, turėtų kreiptis į savo apylinkės inspektorių arba Prevencijos skyriaus bendruomenės pareigūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tramedes

tramedes portretas
taip, visiskai sutinku su pirmu komentaru :)

maksas

maksas portretas
Beraštis žurnalistas pasigėdijo pasirašyti.

kl

kl portretas
Jei kaimynai gerai sutaria ir tarpusavyje bendrauja, jokių saugios kaimynystės grupių nereikia. Lentelės pakabinimas ant namo jokios realios naudos neduoda. Tų lentelių kabinimas tai tik ,,kontoros žiurkių'' iš Policijos departamento nesveikos fantazijos vaisius. Jų manymu lentelės pakabinimas ims ir išspręs visas problemas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių