Prieššventinės rekomendacijos vykstantiems į Klaipėdos Naująjį turgų

  • Teksto dydis:

Artėjant didžiosioms metų šventėms visi Klaipėdos Naujojo turgaus paviljonai dirba įprastu grafiku. Per šventinį laikotarpį turgavietė nedirbs tik pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją.

Šiuo metu dėl koronaviruso pandemijos Vyriausybė itin sugriežtino prekybos tvarką, todėl turgavietės administracija prašo pirkėjų laikytis šių rekomendacijų:

– Turgavietės parkavimo aikštelėse mažinama stovėjimo vietų, todėl gali kilti keblumų atvažiavusiems automobiliu. Geriau atvykti pėsčiomis arba viešuoju transportu (stotelė „Naujasis turgus“).

– Siekiant suvaldyti pirkėjų srautus į paviljonus lankytojai bus įleidžiami per vienas duris. Savo pačių saugumui lankytojai raginami laikytis ant durų pakabintų instrukcijų ir nuorodų.

– Penktadieniais ir šeštadieniais senjorus bei rizikos grupei priskiriamus asmenis kviečiame turgavietėje apsilankyti iki 10 val. arba po 13 val. Didžiausias klientų pikas būna maždaug nuo 10.30 iki 12.30 val.

– Ribojant žmonių skaičių uždarose patalpose turgavietės administracijos ir saugos tarnybos darbuotojai gali iš karto neįleisti lankytojų į paviljoną ir paprašys palaukti lauke. Kad visi patirtų mažiau nepatogumų, raginama suplanuoti pirkinius iš anksto.

– Stovint eilėje rekomenduojama stengtis išlaikyti saugų atstumą, naudotis prie įėjimų į paviljonus ir ant prekystalių esančiomis dezinfekavimo priemonėmis, dėvėti apsaugines kaukes.

Turgavietės administracija stebės situaciją ir prieššventinę savaitę, esant didesniems pirkėjų srautams, spręs dėl paviljonų darbo laiko prailginimo. Apie tai operatyviai bus skelbiama bendrovės svetainėje www.naujasisturgus.lt, socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „UAB Naujasis turgus“ ir per regiono žiniasklaidą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
is vis ta kontrabandos - aferistu lizda uzdaryti seniai reiketu !

Namuose

Namuose portretas
esu jau 5 savaitė dėl kojos traumos. Ir nieko nenutiko, nuo bado nemiriau. Prekes pristatė Barbora iki pat durų lapkričio mėnesį nemokamai ir gruodį pristato. Tai nereikia dejuoti.

Siekiant

Siekiant  portretas
išgelbėti privatų viešąjį transportą nuo sukeltų karantino nuostolių, savo automobilius palikite namų kiemuose. Nors jais važiuoti su reikalais žmonėms yra kur kas saugiau, nei abejotinos švaros miesto autobusais
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių