Rudeninė dienraščio „Klaipėda“ akcija stiprina draugystę

Prasidėjusi dienraščio „Klaipėda“ metinės prenumeratos rudens akcija šiais metais – paskutinė. Tęsti jau beveik 70 metų trunkančią pirmojo miesto laikraščio ir skaitytojų bičiulystę siūloma už patrauklią kainą.

Kaip teigė „Klaipėdos“ redakcijos platinimo vadybininkė Rima Domarkienė, miesto ir jo rajono gyventojams tapti dienraščio prenumeratoriais padeda ir būrys spaudos platintojų, kurie dar prieš patekant saulei šūsnis laikraščių išdalija naujienų laukiantiems žmonėms.

Daugiau nei 20 metų laikraščius platinanti Laima Edinkutė pasakojo, kad bėgant laikui, išnešiodama spaudą, pastebi, kaip keičiasi kartos.

„Kiekvienais metais prasidėjus akcijoms, tenka daugiau bendrauti su gyventojais. Matau, kaip užaugo vaikai, kurie būdami maži dar nesidomėjo uostamiesčio naujienomis, o dabar tapo ištikimi dienraščio skaitytojai. Tikiuosi, kad ir jų atžaloms bus įskiepyta meilė „Klaipėdai“, – vylėsi L. Edinkutė, pridurdama, kad ir pati domisi laikraštyje nušviečiamomis aktualijomis.

Anot jos, skaitytojai neretai ir patys pakalbina platintojus, išsako pastabas, aptaria miesto ar visos Lietuvos naujienas.

Dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė informavo, kad rudeninė metinės prenumeratos akcija 2014-iesiems vyks iki lapkričio 10-osios.

„Dabar metinė dienraščio prenumerata fiziniam asmeniui kainuoja 150 litų, o juridiniam – 168 litus. Kiekvieną rytą karščiausių naujienų kupinas laikraštis pasieks gyventojų namus ar jų darbo vietas“, – teigė M. Saltonė.

Pasak jos, įprasta prenumeratos kaina siekia 204 litus, todėl dienraščio skaitytojai turėtų suskubti pasinaudoti nuolaidomis.

„Per metus organizuojamos tik dvi tokios akcijos. Viena – pavasarį, o kita – rudenį. Šiemet galimybė su nuolaida prenumeruoti laikraštį „Klaipėdą“ jau paskutinė ir tokių patrauklių progų nebebus“, – pasakojo rinkodaros projektų vadovė.

Palyginti su praėjusia akcija, kaina skaitytojams tapo dar prieinamesnė – anksčiau prenumerata kainavo 156 litus. Be to, šį kartą laikraštį užsisakiusiųjų laukia papildoma dovana – žurnalas smalsiesiems GEO.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zmogelis

Zmogelis portretas
Nieko blogo nematau, kad moterys su kelnemis. Tai daug graziau ir madingiau ne sijonai.

Miniakas

Miniakas portretas
Kaip baisu kai mūsų moterys kelnėtos, kaip diedai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių