Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas – A. Dobranskis

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis pačią pirmą savo darbo dieną, lygiai prieš savaitę, pasirašė teikimą merui jo pavaduotojo skyrimo, nurodydamas konservatoriaus, tarybos nario Andriaus Dobranskio kandidatūrą. Šį ketvirtadienį tarybos posėdyje uostamiesčio politikai balsų dauguma šiam siūlymui pritarė.

Pasak G. Neniškio, toks buvo valdančios koalicijos sprendimas, kuris buvo derintas ir su juo pačiu. Teikimo dėl antrojo pavaduotojo kol kas neparašyta, nes dėl to dar neapsisprendė koalicija.

Nors pradžioje pats G. Neniškis buvo prasitaręs, kad esą pakaktų ir vieno pavaduotojo, nors teigiama, kad reglamentas numato du pavaduotojus, ir to keisti neketinama.

A. Dobranskis, klaipėdietis, baigė KU rekreacijos bakalauro studijas, daugiau nei 10 metų dirbo tarptautinėse farmacijos kompanijose, šiuo metu jis yra vienos medicinos paslaugas teikiančios įmonės vadovas.

Jo žmona Sandra dirba vyr. teisininke savivaldybės viešojoje įstaigoje „Klaipėdos keleivinis transportas”, užsiimančioje viešojo transporto organizavimu. Šiai įstaigai iki šių metų gegužės 23 d. vadovavo G. Neniškis.

Prisistatydamas tarybai, A. Dobranskis teigė, kad jis yra komandos žmogus, turi ambicijų ir norą siekti rezultatų, o „sėkmingi rezultatai priklauso nuo gerai sustyguoto komandinio darbo“.

Balsavo 28 tarybos nariai. 18 jų palaikė A. Dobranskio kandidatūrą, 7 balsavo prieš, susilaikė 3 politikai.

Taigi A. Dobranskis patvirtintas Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju. Darbą jis pradės nuo birželio 10 d. Tiek laiko reikia Vyriausiajai rinkimų komisijai atšaukti tarybos nario mandatą. A. Dobranskį paskyrus į šias pareigas, jo vietą miesto Taryboje turėtų užimti konservatorė Justina Kunickaitė.

Naujajam direktoriaus pavaduotojui nustatytas maksimalus 40 proc. priedą prie algos. A. Dobranskiui yra pavesta kuruoti socialines sritis ir projektus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ss

Ss portretas
Kvepia neskaniai, żmona dirba administratoriaus firmelėje, taigi per žmoną gali valdyti pavaduotoją.

Viltis

Viltis portretas
pakeisti ir zemesniu grandzių vadovus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių