Stiprus vėjas uostamiestyje išvartė nemažai kelio ženklų

Per šventes siautėjęs stiprus vėjas uostamiestyje išvartė nemažai kelio ženklų. Vienas tokių, pėsčiųjų perėją žymintis ženklas, jau kelias savaites guli pievoje netoli Bijūnų g. 30 pastato.

Bendrovės „Eismija“ projektų vadovas Audrius Džiugelis patvirtino, kad apie situaciją žino, ir ženklas netrukus bus pastatytas į vietą. Anot jo, šį ženklą veikiausiai nuvertė vėjas.

„Mieste turime ir daugiau tokių vėjo apgadintų. Šiuo metu dirbame visame mieste ir atstatinėjame apgadintus, sulaužytus kelio ženklus. Šį kelio ženklą atstatysime penktadienį“, – vakar teigė A. Džiugelis.

Tačiau dėl stipraus vėjo kartais siūbuoja ar virsta ne tik ženklai, bet ir šviesoforai, o tai kelia pavojų pro šalį važiuojantiems automobiliams ar praeiviams.

Klaipėdos savivaldybė skelbė, kad dėl vėjuotų orų mieste daug kelio ženklų buvo nusukta arba nulaužta kartu su atramomis.

„Savivaldybės nustatyta tvarka eismo organizavimo priemonių priežiūrą Klaipėdoje atliekančios bendrovės darbuotojai nuolat tikrina kelio ženklų būklę gatvėse, remontuoja nusuktus arba išverstus ženklus. Papildomi šių ženklų priežiūros darbai yra atliekami nedelsiant, praėjus audroms“, – informavo Klaipėdos savivaldybė.

Gyventojams, pastebėjusiems nuvirtusius kelio ženklus, patariama kreiptis į „Eismijos“ atstovus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Kelių ženklai tik įkasami į gruntą , tai kaip jie nesisukines ir nesivartys?

Jie zino.

Jie zino. portretas
Kelias savaites voliojasi numestas. Cha cha cha...

Ir

Ir portretas
Vieni neturi ka rašyt, kitiems px..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių