Svajonių miegas pasiekiamas ranka: LONAS gaminius pristatys nemokamai

  • Teksto dydis:

Saldus miegas it ant plunksninio debesies, visam laikui pamiršti nugaros skausmai – tai ne svajonė, o kiekvienam žmogui prieinamas malonumas. Jau daugelį metų kokybišku klientų poilsiu rūpinasi komforto meistru tituluojamas čiužinių ir lovų gamintojas, rinkos lyderis LONAS. Šį mėnesį klientams nebereikės sukti galvos dėl prekių atvežimo, mat jos nemokamai bus pristatytos iki pat namų durų.

Išskirtinis dėmesys kiekvienam

LONAS – vienas ryškiausių lovų ir čiužinių gamintojų šalyje. Produkcija klientai pamėgo ne tik dėl idealaus kainos ir kokybės santykio, aukščiausios rūšies gamybai naudojamų medžiagų bei plataus dizaino pasirinkimo, bet ir dėl išskirtinio gamintojų dėmesio klientams.

Gamybos procesas personalizuotas, todėl vienu metu gaminama tik viena lova ar čiužinys pagal kliento pasirinktus išmatavimus ir pageidaujamas savybes.

Profesionalūs konsultantai padės susikurti svajonių lovą, iš gausios pasiūlos išsirinkti geriausiai kiekvieno kliento poreikius atitinkantį variantą.

Siūloma rinktis iš daugybės audinių rūšių ir spalvų gamos, tinkamų tradicinio ir netradicinio interjero stiliui bei susikurti individualų pagrindinio miegamojo baldo dizainą.

Jau beveik 30 metų drauge su kvalifikuota dizainerių, stilistų komanda kuriama stilingų, šiuolaikiškų lovų ir patogių čiužinių kolekcija, kuri ne tik atgaivina bei suteikia naujų spalvų namų interjerui, bet ir lemia geresnę savijautą.

Produkciją jau pamėgo ir sveiko gyvenimo būdo šalininkai, žmonės, kovojantys su nugaros skausmais.

Rankų darbo komfortas

Savo čiužinį ir svajonių lovą salonuose atras net ir patys išrankiausieji.

Siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę, čiužiniai ir lovos LONAS gaminami rankomis, todėl vienu metu yra gaminamas tik vienas čiužinys.

Galima pasirinkti tiek standartinių formų, tiek ir nestandartinių matmenų lovas ar čiužinius.

Taip pat gaminami čiužiniai vaikams, ant kurių miego metu užtikrinama taisyklinga stuburo padėtis, gerinama kraujotaka, tinkamai vystosi raumenys.

Visi čiužiniai yra pralaidūs orui, juose nesikaupia drėgmė. Patogiai nuimamas užvalkalas yra lengvai valomas ir skalbiamas.

Nemokamai pristatys į namus

Atsižvelgiant į klientų pageidavimus, visą birželį perkantiesiems lovą, čiužinį ar bet kurią kitą prekę garantuojamas greitas ir nemokamas pristatymas iki pat namų durų.

"Dažnai žmonės nė nepagalvoja, koks vargas yra pačiam parsivežti čiužinį iš salono. Tai yra gabaritinė prekė ir kartais ją užnešti iki miegamojo gali tapti rimtu iššūkiu. Tiek moterys, tiek ir vyrai nuogąstauja, ar lengvai pavyks surinkti lovą. Siekdami užtikrinti mūsų klientų patogumą, visą birželį vyks akcija. Jos metu LONO komforto meistrai ne tik nemokamai pristatys prekes, bet ir pasirūpins jų surinkimu. Klientams liks tik atsipalaiduoti ir mėgautis kokybišku poilsiu", – atskleidė LONAS rinkodaros vadovas Saulius Jakutis.

Svajojantieji apie sveiką poilsį ir nemokamas atvežimo paslaugas turėtų suskubti, mat akcija galioja tik iki birželio pabaigos.

LONO salonai Klaipėdoje įsikūrę Nemuno baldų centre (Baltijos pr. 10) ir Minijos baldų centre (Dubysos g. 21).


Šiame straipsnyje: LONASčiužiniailovos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių