Tomo Mano vardas suvienijo Lietuvą ir Vokietiją

Šeštadienį, Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė ir Vokietijos prezidentas Joachimas Gauckas Nidoje atidarė XVII tarptautinį Tomo Mano festivalį.

Nidos evangelikų liuteronų bažnyčioje šeštadienį 17 val. festivalio pradžios koncerte sulaukta pačių garbiausių svečių – Vokietijos ir Lietuvos prezidentų, taip pat festivalio globėjo Lietuvos Respublikos prezidento Valdo Adamkaus su žmona Alma.

„Aš nuo vaikystės žinau, kad Nida be Tomo Mano namelio – ne Nida. O jo vardo festivalis sieja Vokietiją ir Lietuvą, džiugu, kad menas suvienijo žmones ir kultūras“, – prieš šventės pradžią pabrėžė Respublikos prezidentė D. Grybauskaitė.

Šiuo vizitu Nidoje Vokietijos prezidentas J. Gauckas ir jo gyvenimo draugė Daniela Schadt bei šios šalies verslininkų delegacija užbaigs aštuonių dienų kelionę per Baltijos šalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MR TONY BAMA

MR TONY BAMA portretas
Ar bet finansinių sunkumų natūra? Ar jums reikia paskolos išvalyti savo skolas? Ar jūs verslo žmogus, ar moteris, kurie ketina plėsti savo verslą? Worry ne daugiau, čia ateina jūsų įmanoma. Mes siūlome visų rūšių paskolų privatiems asmenims, įmonėms ir bendradarbiauti organizacijų, kurios turi paskolą esant žemai palūkanų 2% norma, susisiekite su mumis šiandien tikrą paskolos E-mail: wescoloaninvesment@gmail.com FORMA paraiška gauti kreditą Pareiškėjo pavadinimas: Šalis: Pareigos: Lytis: Tikslas Paskolos grąžinimo būdas: amžius Telefonas: Suma, kurios reikia: Paskolos terminas: Mėnesio pajamos iš reklamos: Ačiū, aš laukia jūsų laišką greičiau. Su geriausiais linkėjimais. Telaimina jus Dievas. Mr Vero jonas

Pranciska

Pranciska portretas
Prie ko cia Vengrija?Zemes reikia grazinti SAVININKAMS,o jei jie ju nepriziuri(pvz.nenusienauja,apleidzia piktzolem),uzdet baudas)Paveluoti istatymai-nieko verti,dar labiau didina biurokratija!ponas Pranciskau pavelavai su savo pasiulymu kokius 20metu!!!

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 49 dienos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių